Luksussommerhus med gratis opvarmet udepool i Vejers

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Ørnevej 23, Vejers

- Sommerhusnr.: 50148
10 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er flere familier eller én stor vennegruppe, der er på udkig efter den perfekte base til jeres næste ferie, så bør I helt sikkert tage et kig på dette nybyggede (2023) luksussommerhus på Ørnevej 23 i Vejers. Dette fantastiske sommerhus rummer nemlig plads til en ferie for op til 10 personer, og her venter jer lidt af hvert! I kan se frem til mange sjove stunder med at bade i den opvarmede udendørs pool eller med at spille bordtennis eller billard. Omkostningerne til opvarmningen af udepoolen er dækket af solcelleanlæg. I kan også glæde jer til at nyde masser af afslapning i udespaen og i saunaen. Sommerhuset har derudover en dejlig placering med 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed og 1,5 kilometer til stranden. På jeres ferie i sommerhuset er op til 2 hunde også hjerteligt velkomne, og kører I el-bil, kan den oplades i sommerhusets ladestik til el-biler.

Moderne og stilren indretning med billard, bordtennis og alrum

Feriehuset på Ørnevej 23 i Vejers er opført i 2023, og er særdeles energivenligt og topisoleret. Allerede fra første skridt indenfor døren, bliver I mødt af en moderne og stilren indretning, som bliver komplimenteret af det skønne lysindfald fra de store vinduespartier i feriehuset. Her er indretnignen, som emmer af luksus, ligeledes ført gennem feriehuset.

I feriehuset venter jer flere lækre highlights. Her kan I tilbringe mange sjove timer sammen med at spille billard eller bordtennis, og måske I endda skal have arrangeret en turnering for at afgøre, hvem der er den bedste?

Derudover er der i feriehuset også et dejligt, stort alrum, hvor I kan tilbringe hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film. Her er der desuden en pejseindsats, der sammen med den stilfulde indretning sørger for, at feriestemningen bliver fuldendt.

I det 192 kvadratmeter store feriehus venter jer 5 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 1 etageseng, som I kan få jer en god nats søvn i efter en dejlig feriedag. Jeres feriemorgener starter uden kø til toilettet, da I har 2 badeværelser og 1 gæstetoilet i feriehuset. Både badeværelser og gæstetoilet er desuden udstyret med gulvvarme, så I kan holde jeres fødder varme.

Opvarmet udendørs pool, udespa og sauna

Endnu et højdepunkt i feriehuset er den dejlige sauna, hvor I kan nyde afslappende stunder i varmen og få kroppen helt ned i gear. Det er også skønt med en tur i saunaen efter en gåtur i området eller en tur ved det skønne Vesterhav.

Foruden saunaen venter jer også masser af afslapning udendørs. Her står udespaen nemlig klar til at forkæle jer med masser af afslapning under åben himmel, hvor I kan slappe af og koble helt af i det dejlige, boblende vand.

På feriehusets udeområde kan I også hoppe en tur i den 18 kvadratmeter store udepool, som helt sikkert bliver et hit blandt feriens vandhunde, der kan se frem til mange sjove stunder her. Derudover er der også en udebruser, som I kan skylle jer under efter en svømmetur.

Omkostningerne til opvarmning af poolen er dækket af et solcelleanlæg, og er derfor omkostningsfrit for jer.

Poolen er 27 grader hele året rundt

Skøn terrasse

Feriehuset har en skøn, stor terrasse, som I kan tilbringe de lange sommerdage på. Her står komfortable havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette og slappe af i solen med en god bog eller køligt glas vin, mens børnene leger i haven, hvor der er en gynge til dem.

På terrassen har I desuden også en gasgrill, så I om aftenen kan tilberede en lækker grillmiddag og indtage denne under åben himmel, mens næste dags aktiviteter planlægges. Det er ferie der vil noget!

500 meter til indkøb

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Vejers, og herfra er der ikke langt, når I skal ud at handle ind i løbet af ferien. Der er nemlig kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og i Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan handle ind hos.

Til stranden har I 1,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Uanset hvornår på året, I holder ferie i Vejers, er det uden tvivl værd at tage en tur til det fantastiske Vesterhav, hvor I hele året rundt kan nyde lange gåture på stranden. Om sommeren kan I også nyde de solrige dage på stranden med at bade, bygge sandslotte og meget mere.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50148

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes Ferienhaus, gut ausgestattete Küche, schöne Bäder.
Das Haus lädt zu Aktivitäten wie Billard-, Tischtennisspielen oder Baden ein oder bietet Ruhe und Erholung auf den gemütlichen Möbeln oder im Whirlpool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein neues und modernes Haus mit tollem Charme und vielen tollen Möglichkeiten, die Woche wie im Flug vergehen zu lassen. Das in 2023 gebaute Haus verfügt über Solarpaneele und trotz beheiztem Außen- und Whirlpool halten sich die Stromkosten in einem sehr günstigen Rahmen! Wir waren sehr positiv überrascht nach der Eingabe des Stromverbrauchs. 🙂
Das gemütliche Haus ist sehr gut isoliert und nicht so hellhörig wie manch anderes (auch neues) Haus. Positiv ist ebenfalls die geräumige Küche und das Sofa, auf dem gut 8 Leute Platz finden. Der Billardtisch sowieso Tischtennisplatte waren bei schlechtem Wetter eine tolle Alternative, falls die (Infrarot-)Sauna mit Ausblick auf die Terrasse und Garten nicht jedermann oder -Frau gefällt.
Die Woche verging wie immer viel zu schnell, wir kommen auf jeden Fall wieder! 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein traumhaftes Haus in traumhafter Umgebung. Wir buchen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:192 / 1.718
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...