Stort sommerhus med sauna, spabad og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordvej 90 B, Vejers Strand - Søg på husnr. 50038

Kun 300 meter fra det brusende Vesterhav finder I dette store sommerhus til 8 personer. I vil hurtigt falde til i den lyse og venlige indretning med højt til loftet og lækre wellnessfaciliteter, og på den store terrasse finder alle feriegæster nemt en plads i solen. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Rummelige og åbne omgivelser med egen wellnessoase

Sommerhuset på Nordvej 90 B råder over hele 140 kvadratmeter og er et ideelt valg til en familieferie ved vandet. Husets indre er prydet med lyse farver, store vinduespartier og høje lofter, hvilket får feriehjemmet til at virke endnu mere rummeligt og åbent.

I det store opholdsrum står brændeovnen, som sørger for dejlig varme på de kølige årstider, og de knitrende flammer fylder rummet med god ferieatmosfære. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og godt med service, så I kan slippe jeres indre kok løs og kreere de lækreste feriemåltider.

Huset er indrettet med 2 badeværelser (med gulvvarme), og på det største badeværelse får I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad. Få varmen efter en forfriskende gåtur langs vandet eller rund en dejlig feriedag af med en afslappende wellness-session – så bliver det ikke bedre!

God plads til at sole sig på husets gode terrasser

Der er masser af plads til at sole sig på de varme sommerdage. Der er gode træterrasser på begge sider af huset med udgang fra opholdsrummet. På den store sydvestvendte terrasse kan I slænge jer i liggestolene eller nyde en kop kaffe ved havebordet i de vestjyske omgivelser. Om aftenen står grillen klar, så I kan tilberede aftensmaden under åben himmel.

En lille spadseretur på 300 meter bringer jer helt ned til vandkanten og den imponerende sandstrand, som fortsætter ud i det uendelige. Der findes ikke noget mere forfriskende end en gåtur i den friske havluft, og både små og firbenede feriegæster vil elske at få lov til at tumle i sandet og udforske stranden.

I Vejers Strands centrum kan I handle ind til ferien, købe en softice eller spise på restaurant. Der er desuden en stor legeplads, som ungerne helt sikkert vil elske.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.900
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...