Badeferie året rundt i denne strandnære ferielejlighed

3
icon
icon
icon
Nordvej 11- 16, Vejers Strand - Søg på husnr. 50816

I Vejers Strands skønne ferieområde ligger denne ferielejlighed på Nordvej 11- 16. Her får I et venligt indrettet feriehjem med plads til 6 personer – og familiehunden. Med en beliggenhed kun 100 meter fra stranden og adgang til en fælles indendørs swimmingpool er I sikret badeferie uanset årstid, vind og vejr!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Afslappende atmosfære og badeferie uanset vejret

Den lille ferielejlighed byder jer varmt velkommen med sin lyse og afdæmpede indretning, som kombineret med træelementerne skaber en afslappende og behagelig atmosfære i hele huset. Her kan I holde en skøn ferie med hele familien.

Lejligheden fordeler sig på to etager – ovenpå finder I to soverum, et med enkeltsenge og et med en køjeseng, mens underetagen er delt op i et kombineret køkken- og stuerum, et enkelt soveværelse med dobbeltseng og badeværelset, som er udstyret med gulvvarme.

På Nordvej får I masser af underholdning, og ud over, at huset råder over Chromecast, får I som en del af Vejers Feriecenter også gratis adgang til en indendørs swimmingpool, som deles mellem feriecentrets i alt 22 lejligheder.

Hverken langt til strand eller centrum

Med denne ferieadresse har I flere skønne udflugtsmål lige i nærheden, som alle er tilgængelige til fods. Når I har brug for lidt afveksling fra dovnedagene på den afskærmede terrasse, er der altså flere muligheder:

Gå for eksempel de 100 meter gennem klitlandskabet ned til den herlige badestrand, og tag en spadseretur langs strandkanten med hunden, mens børnene sopper i det varme vejr eller plasker med gummistøvlerne på en kølig efterårsdag.

Eller var det noget med lidt shopping? Så ligger Vejers Strands hyggelige ferieby kun få hundrede meter væk. Her kan der både shoppes, spises god mad og købes souvenirs til dem derhjemme.

Alt i alt et skønt udgangspunkt for den næste familieferie, med alt lige i nærheden!

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2002 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...