Stort poolhus med sauna og spabad få minutters gang fra hav og by

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordvej 37, Vejers Strand - Søg på husnr. 50032

Mangler I et feriehus til en storslået familieferie i det vestjyske? Så er Nordvej 37 helt sikkert værd at kigge nærmere på. Det store poolhus rummer plads til 8 personer, og også familiens hunde er velkomne. Indretningen er hyggelig med komfortable møbler, sauna og spabad, og der er flere gode terrasser rundt om huset. Prikken over i’et er den skønne beliggenhed kun få minutter fra centrum og Vesterhavet!

Skøn atmosfære og stort poolrum med sauna og spabad

Det skønne poolhus i Vejers Strand råder over hele 168 kvadratmeter. Loftet går til kip, væggene er klædt i lyse farver og store vinduer skaber godt lysindfald; alt sammen er det med til at skabe rummelighed og en rigtig behagelig atmosfære i hele feriehuset.

Der er lagt vægt på komforten i valget af møbler, og i den store hjørnesofa og de gode lænestole kan I slå jer ned med en god bog, mens den knitrende brændeovn spreder varme og hyggelig stemning.

Et af husets absolutte highlights er selvfølgelig det store poolrum, der ud over en skøn swimmingpool også indeholder en sauna og et spabad til 4 personer. Der er altså sørget for underholdning og wellness for alle aldre – så husk badetøjet, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie!

Gode terrasser med læ og fantastisk beliggenhed tæt på centrum og stranden

Feriehuset ligger godt beskyttet af høje klitbanker, som giver god læ på terrassen. Der er desuden flere fine terrasser rundt om huset, der både er helt åbne, afskærmede og overdækkede, så både solentusiaster og de, der foretrækker at sidde i skyggen, kan finde en plads.

Der er havemøbler nok til alle, og til de yngste feriegæster er der gyngestativ og sandkasse på grunden. På de lune sommeraftener kan I tænde op i husets grill og holde en hyggelig middag rundt om havebordet, mens morgendagens planer bliver lagt.

Har I lyst til at udforske Vejers Strand, er der rigtig gode muligheder for det. Beliggenheden på Nordvej giver jer nemlig blot få minutters gang til centrum såvel som til det brusende Vesterhav, hvor et hav af spændende oplevelser venter på jer.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 2.020
Renoveret / Byggeår:2010 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...