Stort poolhus med sauna og spabad få minutters gang fra hav og by

3
icon
icon
icon

Nordvej 37, Vejers

- Sommerhusnr.: 50032
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 15
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Mangler I et feriehus til en storslået familieferie i det vestjyske? Så er Nordvej 37 helt sikkert værd at kigge nærmere på. Det store poolhus rummer plads til 8 personer, og også familiens hunde er velkomne. Indretningen er hyggelig med komfortable møbler, sauna og spabad, og der er flere gode terrasser rundt om huset. Prikken over i’et er den skønne beliggenhed kun få minutter fra centrum og Vesterhavet!

Skøn atmosfære og stort poolrum med sauna og spabad

Det skønne poolhus i Vejers Strand råder over hele 168 kvadratmeter. Loftet går til kip, væggene er klædt i lyse farver og store vinduer skaber godt lysindfald; alt sammen er det med til at skabe rummelighed og en rigtig behagelig atmosfære i hele feriehuset.

Der er lagt vægt på komforten i valget af møbler, og i den store hjørnesofa og de gode lænestole kan I slå jer ned med en god bog, mens den knitrende brændeovn spreder varme og hyggelig stemning.

Et af husets absolutte highlights er selvfølgelig det store poolrum, der ud over en skøn swimmingpool også indeholder en sauna og et spabad til 4 personer. Der er altså sørget for underholdning og wellness for alle aldre – så husk badetøjet, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie!

Gode terrasser med læ og fantastisk beliggenhed tæt på centrum og stranden

Feriehuset ligger godt beskyttet af høje klitbanker, som giver god læ på terrassen. Der er desuden flere fine terrasser rundt om huset, der både er helt åbne, afskærmede og overdækkede, så både solentusiaster og de, der foretrækker at sidde i skyggen, kan finde en plads.

Der er havemøbler nok til alle, og til de yngste feriegæster er der gyngestativ og sandkasse på grunden. På de lune sommeraftener kan I tænde op i husets grill og holde en hyggelig middag rundt om havebordet, mens morgendagens planer bliver lagt.

Har I lyst til at udforske Vejers Strand, er der rigtig gode muligheder for det. Beliggenheden på Nordvej giver jer nemlig blot få minutters gang til centrum såvel som til det brusende Vesterhav, hvor et hav af spændende oplevelser venter på jer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50032

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus zum wohlfühlen. Wie haben dieses Haus schon 7 mal gemietet. Das Haus ist auf dem neusten Stand der Technik und mit allem Ausgestattet was man braucht. Ich kann dieses Haus nur empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus haben wir schon 6 mal und nächstes im März das 7.mal.Es ist ein Haus zum Wohlfühlen.Es lässt kaum Wünsche übrig. Der Wellnessbereich ist auf den neusten Stand. Der Hausbesitzer investiert in die neuste Technik.

DE
D.
sagde , Deutschland

Typisches Dänisches Ferienhaus, direkt in den Dünen mit tollen Terrassen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 2.020
Renoveret / Byggeår:2010 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...