Femstjernet feriehus kun 150 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50143
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra Vesterhavets brusende bølger og smukke sandstrande står dette femstjernede sommerhus klar til at byde jer inden for til jeres næste ferie. Her kan I holde en ferie for op til 8 personer, og dermed er dette nybyggede (2022) sommerhus på Nordvej 13 et oplagt valg, hvis I er en familie eller en vennegruppe.

Hyggeligt alrum med brændeovn og skønt lysindfald

Det femstjernede sommerhus på Nordvej 13 i Vejers er bygget i 2022, og når I kommer ind i sommerhuset, vil I hurtigt opleve, at der her er en lys indretning, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne.

Sommerhusets hjerte er det hyggelige alrum, der ligger i stueetagen, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange skønne stunder i løbet af jeres ferie. Her er der både en brændeovn og et skønt lysindfald, der er med til at danne den helt rette ferieatmosfære.

I sommerhusets stueetage finder I desuden 2 af soveværelserne, mens de resterende 2 soveværelser befinder sig på førstesalen. Fra det ene af soveværelserne på førstesalen kan I bevæge jer ud på en skøn altan, hvor der venter jer en dejlig udsigt.

Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. Derfor slipper I både for at skulle stå i kø og at fryse tæerne som det første, når I står op om morgenen.

På de solrige feriedage kan I rykke jeres ferie ud på sommerhusets terrasse, hvor i også finder et overdækket grillområde. Her står der havemøbler klar til jer, så I kan finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette. Mens I slapper af på terrassen, kan I høre lyden af bølgernes brusen i baggrunden. 

150 meter til stranden

Der er kun 150 meter til stranden fra feriehuset på Nordvej 13, og derfor vil I også hurtigt kunne gå dertil. Her kan I bade i bølgen blå, gå en tur på stranden, slappe af i solen, bygge sandslotte eller noget helt femte. I kan også gå en tur til stranden om aftenen for at opleve en smuk solnedgang.

Der er desuden heller ikke langt, når I skal ud at købe ind i løbet af ferien. I har nemlig blot 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50143

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus in Strandnähe und sehr nah am Ort gelegen.
Entspannung pur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, gut ausgestattetes Haus mit einem schönen Blick vom Balkon. Zentral gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein Traum! Es ist alles vorhanden, was man braucht. Jeder Raum ist entweder durch Fußbodenheizung, Stromradiatoren oder durch die Wärmepumpe beheizbar! Der Kamin hat in unserem Urlaub fast genug für das ganze Haus geheizt, sodass der Strom nicht allzu teuer war. Die Küche ist bestens ausgestattet, wobei ein Messbecher vielleicht nicht schlecht wäre. Die Betten sind bequem, die Duschen warm. Mehr kann man sich nicht wünschen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...