12-personers feriehus fra 2020 med bl.a. billard, sauna & spabad

4
icon
icon
icon
icon

Spurvevej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50085
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i et feriehusområde bare 300 m fra stranden i Vejers står dette flotte feriehus på Spurvevej 4 med byggeår 2020 og venter på at forkæle jer med både spabad og sauna samt aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Med 5 soveværelser og 2 badeværelser fordelt på de 200 kvadratmeter er dette aktivitetshus perfekt til en ferie med flere familier eller måske med flere gode vennepar.

Wellness-ferie helt tæt på Vesterhavet – kun 300 m til stranden

Hvis I holder ferie med mange mennesker, er der altid mange individuelle ønsker. I dette lækre sommerhus med byggeår 2020 finder I heldigvis alt, hvad feriehjertet kan begære, om det er spil og konkurrencer i aktivitetsrummet, wellness i det store standspabad og flotte sauna eller en strandferie i vandkanten, der blot ligger en ganske kort gåtur fra sommerhuset.

Huset er topmoderne og samtidig rigtig hyggeligt indrettet, så selv hvis vejret ikke indbyder til afslapning på de læfyldte terrasser, er det en stor fornøjelse at hygge sig med fælles madlavning i det lækre køkken – eller at slænge sig i hjørnesofaen og se en film eller bare nyde udsigten til de vejende marehalm uden for de store panoramavinduer.

Sjov og leg med poolbillard, bordtennis, bordfodbold og dart

Feriehusets kælder er et skatkammer af muligheder for leg og afslapning med det store aktivitetsrum og det lækre wellness-badeværelse med både spabad og sauna.

Et absolut highlight for børn og barnlige sjæle er feriehusets aktivitetsrum, der inviterer til konkurrencer inden for disciplinerne poolbillard, bordtennis, bordfodbold og dart. Måske bliver det bare til et lejlighedsvist slag billard sammen med pre-dinner drinks eller når I har brug for at fortrække ind i ly for sommerens sol eller efterårets stormvejr.

Vejers Strand – stand og natur samt indkøbsmuligheder

Selvom Vejers er en ret lille badeby ved Vesterhavet, tilbyder den lille ferieperle alt, hvad I har brug for i ferien. Foruden den strandnære beliggenhed – feriehuset på Spurvevej 4 ligger kun 300 m fra de høje klitter og den brede sandstrand – er der i Vejers flere indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og små butikker.

Skulle I få lyst til at udforske lokalområdet, er her både mulighed for at besøge museer og gallerier, tage på vandre- eller cykelture i den smukke natur. Måske går turen også bare ned til den nærmeste isbod i hjertet af Vejers Strand.

Man kan ikke parkere direkte ved indgangen til huset. Man skal gå over en lille klit for at komme til huset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50085

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in ruhiger Lage. Besonders schön ist die geräumige Küche mit viel Stauraum und der große Esstisch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 5 Personen und 1 Hund da, wir hatten jede menge Platz und jeder konnte tun was er gerne wollte.
Es ist ein schönes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügiges, super ausgestattetes Ferienhaus. Grade mit Kindern sehr geeignet, da im Keller
Dart, Billiard, Tischtennis und Kicker vorhanden sind. Jeder Schlafbereich ist mit einem Fernseher ausgestattet. Alles in Allem ist es dort auch bei schlechterem Wetter gut auszuhalten.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 1.212
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (105 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...