Dejlig ferielejlighed i hjertet af Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Gyvelvej 2 B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40882
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den populære og attraktive badeby Henne Strand på den jyske vestkyst ligger den smukke ferielejlighed i hjertet af byen. Den er derfor helt perfekt for dig, der gerne vil være tæt på det hele, når du holder ferie på Vestkysten.

Der er plads til 6 personer, og sammen kan I glæde jer til nogle skønne dage tæt på havet med mulighed for både at holde en aktiv og en afslappende ferie.

Brændeovn og masser af komfort fordelt på to plan

Ferielejlighedens 106 kvadratmeter er fordelt på to etager. I stueetagen er der et indgangsparti, et badeværelse, et soveværelse samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine.

På første sal finder du en hyggelig og smagfuldt indrettet stue med brændeovn. Herfra er der udgang til en vestvendt balkon, som især er skøn at opholde sig på om aftenen, hvor du kan få fuld glæde af dagens sidste solskinstimer, mens du nyder den skønne udsigt over området, måske med et godt glas vin i hånden.

Derudover er der to soveværelser på førstesalen.

Kun 400 meter til den lækre badestrand ved Vesterhavet

Beliggenheden på Gyvelvej 2B betyder, at du ikke skal have bilnøglerne frem, uanset om du vil ud at spise, handle eller en tur til stranden. Den nærmeste købmand ligger 50 meter væk, og du har blot 400 meter til havet.

Hvis du er til naturoplevelser, kan det anbefales at tage en tur til Filsø eller til Lyngbo Hede, som er et stort naturområde, som i sensommeren får en fantastisk lilla farve.

Der er med andre ord rig mulighed for både at nyde den smukke vestjyske natur, tage til stranden og for at nyde bylivet i den skønne badeby.

Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 40882

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Raumaufteilung ist sehr schön. Bei der Einrichtung mangelt es an nichts, alle Möbel sind in sehr gutem Zustand und sehr passend zueinander, man fühlt sich wohl.
Das Bad ist sehr sauber, geräumig und schön gestaltet. Die Küche bietet ausreichend Platz und ist sehr gut ausgestattet. Die Wohnung ist absolut empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle gepflegte Wohnung in bester Lage.

DK
D.
sagde , Årslev

Hyggelig lejlighed med god balkon og terrasse. Gode soverum med behagelige senge. Lejligheden indeholder alt hvad man behøver, for at få en dejlig ferie.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...