Hyggeligt sommerhus med brændeovn ved Henne Strand

3
icon
icon
icon

Strandvejen 410, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40862
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Strandvejen 410 har du mulighed for at bo hyggeligt i den dejlige ferieby Henne Strand. I det hyggelige feriehus med brændeovn er der plads til familien på 4 eller 2 vennepar. En dejlig grund med plads til terrassehygge indbyder til udeliv og med gåafstand til både købmand og strand kan bilen nemt blive stående i husets carport.

Sommerhus med stor hyggefaktor og praktiske detaljer

For enden af en stikvej ligger dette sommerhus klar til jeres ferie. Praktisk og hyggeligt indrettet er her god plads til 4 personer fordelt på to soveværelser med dobbeltsenge og karnap med terrasseudgang. Både i værelserne, badeværelset og i køkkenet kan I glædes over god skabsplads, så I nemt kan komme af med al jeres bagage. Dertil har feriehuset en baggang med ekstra plads og både vaskemaskine og tørretumbler.

I sommerhusets køkken er der god mulighed for at trylle lækkert feriemad – køkkenet er naturligvis åben til stue-alrummet med spiseplads, læsehjørne, en stor blød hjørnesofa og den hyggeskabende brændeovn. Den luft-til-luft varmepumpen sørger for et godt indeklima hele året rundt.

Lyngduft, sol og læ på sommerhusets grund

Fra stuen med de store vinduespartier er der direkte udgang til den overdækkede terrasse og den skønne grund. Her er masser af plads og god mulighed for at nyde solen eller, når det bliver rigtigt varmt, at finde en stille plads i skyggen til liggestolen og den spændende krimi. Grunden er indrammet af en lyngbeklædt klit, så der både er læ, privatliv og ro at finde.

Strandvejen 410 ligger fint som sidste hus på en lille stikvej. Fra sommerhuset er det nemt at smutte ned og hente morgenbrødet ved bageren, eller købe ind til grillmad om aftenen. Turen til stranden fører direkte forbi det berømte lille gule ishus, og hvem har ikke behov for en forfriskning på vejen hjem fra en dejlig badetur i det skønne Vesterhav.

Henne Strand – en perle ved den jyske vestkyst

Henne Strand ligger direkte ved Vesterhavet smukt omfavnet af hedelandskab, Henne Mølleå og Blåbjerg Plantage. Den lille strandby er perfekt til dig, der gerne vil kunne stille bilen i carporten og nyde ferielivet til fods eller med cyklen. Her er masser af shoppingmuligheder, gode små spisesteder og skøn natur.

Nyd naturen helt som du vil, vær strandløve, naturekspert med svampekurven under armen, prøv en ridetur gennem skoven, spil golf eller tag de 10 spir på mountinbike ved Blåbjerg – her sætter kun fantasien grænserne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40862

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir würden es auf Grund der Lage und Ausstattung immer wieder buchen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll und gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage. Es ist alles da, was man benötigt. Schönes Grundstück, welches nicht einzusehen ist. Sackgasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt geschützt in einer Senke. Es ist von keiner Seite einsehbar und auch Straßenlärm ist nicht zu hören. Das Haus selber ist in einem sehr gepflegten Zustand. Die Besitzer geben sich alle Mühe, um es den Urlaubern gemütlich zu machen. In der Küche sind keine Wünsche offen. Sogar Bücher und DVDs sind vorhanden.

Das Haus ist sehr gemütlich und super eingerichtet. In der Küche fehlt nichts. Alles, was man zu einem entspannten Urlaub braucht, war vorhanden. Alles liebevoll eingerichtet. Der Inhaber hat uns noch eine Flasche Wein zur Begrüßung hingestellt. Wir waren ganz gerührt und haben uns sehr gefreut. Da fängt der Urlaub gleich perfekt an.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.735
Renoveret / Byggeår:2002 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, klinker tæppe med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...