Lækker ferielejlighed med sauna og spa midt i Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 456C, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40899
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
30 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne store og flotte ferielejlighed ligger i hjertet af Henne Strand på Strandvejen 456 C. Med til lejligheden hører en fin tagterrasse med god udsigt ud over den lille ferieby, og derudover får I både en fantastisk beliggenhed midt i centrum og tæt på stranden samt en lækker indretning med både sauna og spabad.

Din egen wellnessoase med sauna og spa

Den hyggelige lejlighed i hjertet af feriebyen råder over en elegant og kvalitetsbevidst indretning og har plads til 6 personer og en hund.

Feriehjemmets to badeværelser er begge smagfuldt indrettet og udstyret med både WC og brusebad. I det største finder I også en sauna og et spabad – jeres helt egen lille wellnessoase efter en lang dag ved det brusende Vesterhav.

Moderne og flot indretning

I det åbne og moderne køkken har I god plads og godt udstyr til at forberede dagens måltider, og samtidig har I udsigt til den elegante stue med lækre lædermøbler, fladskærms-tv og brændeovn. Her kommer I til at tilbringe masser af hyggelige feriestunder med film, kortspil og god varme fra den knitrende brændeovn.

De 3 rummelige soveværelser er alle udstyret med eget fjernsyn og store klædeskabe, så I har rigtig god plads til alt jeres tøj. Kort sagt byder denne skønne og centrale ferielejlighed på de perfekte rammer til en luksusferie tæt på stranden og centrum – her kan I roligt lade bilen stå.

Den bedste beliggenhed i gåafstand til centrum og havet

Fra den lille tagterrasse, der hører til lejligheden, har I udsigt ud over Henne Strands hyggelige indkøbsgade og med en fantastisk beliggenhed midt i centrum, skal I blot træde ud ad døren for at være fremme. Den lille ferieby byder på masser af god atmosfære, feriestemning og forretninger og caféer i massevis.

Kun 300 meter væk ligger det brusende Vesterhav, og det er et besøg værd ligegyldigt årstid, vind og vejr. Den brede sandstrand er et paradis for alle – både store og små feriegæster, og ikke mindst hunden.

Om aftenen kan I grille på den lille terrasse, og kigger I mod vest, kan I betragte den flotte aftenhimmel, mens solen dykker ned bag klittoppen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40899

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fahren schon seit 20 Jahren nach Dänemark und hatten schon ein paar mal diese Wohnung. Sie ist sehr modern, sauber und hat alles was man braucht.
Wir kommen auf jeden Fall wieder

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig lejlighed med spejle og knager ( har altid manglet i alle de forrige huse/lejligheder) . Rent og pænt og næsten ingen overflødig genstande

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche, saubere, sehr gut eingerichtete Wohnung mit sehr viel Platz und Stauraum. Tolle Aussicht über Hennestrand aus allen Fenstern. Hier kann man sich wohlfühlen und gut erholen.

Eine bessere Bratpfanne vielleicht ansonsten eine perfekte Wohnung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:155 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...