Luksusferielejlighed til 6 personer midt i hjertet af Henne Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon
Gyvelvej 2 G, Henne Strand - Søg på husnr. 40896

På Gyvelvej 2 G i hjertet af Henne Strand, indbyder denne fantastiske luksuslejlighed jer til en uforglemmelig ferie. Her er der ikke skortet på noget. Lejligheden er indrettet med al mulig luksus, så både store og små vil føle sig godt tilpas og sammen tilbringe en super skøn tid ved Vesterhavet.  

Moderne luksus og typisk dansk hygge

Denne herlige ferielejlighed har plads til 6 personer fordelt på 3 store soveværelser. Alle soveværelser er indrettet med gode møbler og i to af dobbeltværelserne er der fladskærms-tv.

Lejlighedens hjerte er det store køkkenalrum med stue. Dette fantastiske rum indbyder til mange timers familiehygge. Stuen er indrettet med et godt øje for detaljer og viden om, hvad der skaber god stemning. For underholdningen er der et stort fladskærms-tv og gratis Wlan. Så man virkelig kan holde ferie er der i lejligheden både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Fra stuen har I direkte udgang til den skønne lukkede terrasse. Her kan I helt uforstyrret sole jer og nyde udsigten over klitlandskabet og den knaldblå himmel. Om aftenen kan I tænde op for grillen, skænke en god rødvin op og så nyde solnedgangen over klitterne. Slut dagen af med at tænde op i brændeovnen og nyd tiden med familien eller måske de gode venner.

Når I efter en lang dag med frisk havluft virkelig vil slappe af, så er der mulighed for at det i lejlighedens badeværelse, hvor der er installeret et spa-bad.

Til lejligheden hører desuden en carport, hvor I har mulighed for at parkere både bil og cykler.

Henne Strand en perle ved Vestkysten

Den livlige ferieby Henne Strand er en ægte perle ved Vesterhavet. Det er et skønt sted for både store og små at ose, her er mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige gadecaféer.

Den børnevenlige, fine badestrand er et Eldorado for vandhunde, soltilbedere, muslingsamlere og naturelskere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...