Ferielejlighed med sauna og spabad i hjertet af Henne Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon
Strandvejen 456A, Henne Strand - Søg på husnr. 40897

På Strandvejen 456 A i hjertet af den lille ferieby Henne Strand finder I denne skønne ferielejlighed. Ud over den fede beliggenhed med centrum lige uden for døren og den brede sandstrand kun 300 meter væk, får I også en luksuriøs indretning med både sauna og spabad.

Moderne indretning med egen wellnessoase

Denne hyggelige og flotte ferielejlighed i hjertet af Henne Strand er elegant indrettet med alt, hvad feriehjertet begærer. Her er plads til 6 personer fordelt på tre lækre og rummelige soveværelser, alle med eget fjernsyn og rigelig skabsplads til tøjet.

Huset råder over hele 2 smagfulde badeværelser, så I ikke behøver at stå i lang kø til brusebadet hver morgen. På det største af badeværelserne finder I jeres helt egen wellnessoase med spabad og sauna, så I kan nyde feriefreden ekstra meget – og slappe godt af efter en lang dag i den friske havluft.

Den store spisestue ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken, og her kan hele familien samles om madlavningen, se en god film i det hyggelige sofahjørne eller få varmen foran den knitrende brændeovn.

Fantastisk beliggenhed midt i centrum og tæt på stranden

Ud over et lækkert hjem for ferien, får I også en fantastisk beliggenhed med alt inden for rækkevidde. Ferielejligheden ligger i hjertet af Henne Strand, en af områdets hyggeligste feriebyer, og lige uden for døren ligger centrum, der summer af liv og ægte ferieatmosfære med de små forretninger, caféer og restauranter.

På de varme solskinsdage kan I altså hurtigt komme ned i byen og købe en softice, som I kan tage med hjem på den lille terrasse, der er udstyret med havemøbler og grill.

Kun 300 meter væk finder I det brusende Vesterhav og den kilometerlange sandstrand, som er let tilgængelig både for unge og gamle. Her kan I gå lange ture langs vandkanten, slappe af i den smukke natur eller tage en frisk dukkert i bølgerne på en varm sommerdag.

Her er ganske enkelt noget for alle.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...