Moderne og lækkert sommerhus til 6 personer ved Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Rylevej 16, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40836

Velkommen til et moderne, lækkert og stilrent feriehus beliggende i den dejlige ferieby Henne Strand. På Rylevej 16 bor I både strand- og bynært i et godt indrettet sommerhus med plads til 6 personer, og I har gratis rengøring!

Moderne og lækkert indrettet

Imens der dækkes bord på terrassen eller i det lyse og varme køkkenalrum, kan du nyde morgenen med en gåtur ned til bageren. Det tager kun 5 minutter at hente det friske morgenbrød, og du kan næsten nå tilbage, før kaffen er løbet igennem, og æggende er kogte. Med frisk kaffe i koppen og et rundstykke med smør kan en dejlig feriedag begynde.

På Rylevej 16 bor I i skønne og bekvemme omgivelser. Sommerhuset er velindrettet med bekvemme møbler, mørke fliser og elementer, som er fint afstemt til de lyse vægge og store vinduespartier, der giver masser af lysindfald.

I det moderne køkken er opvaskemaskinen og ovnen sat i arbejdshøjde, og i badeværelset finder du både vaskemaskine og tørretumbler. Et jordvarmeanlæg sørger gennem gulvvarme under de flotte fliser for et skønt og miljøvenligt indeklima.

I kan sove rigtigt godt i de 3 gode dobbeltsenge (størrelse 180×200, 140×200 og 140×200) – i masterbedroom har I sågar et ekstra tv og elevationssenge. Fra alle soverum, fra køkkenet og naturligvis gennem en stor terrassedør i stuen er I hurtigt på terrassen, der går hele vejen rundt om huset og byder på både sol- og læhjørner.

Sommerhuset ligger kun 400 meter fra havet, så selv om I vælger at tilbringe dagen med at dase på solsengene på den store solterrasse, kan I stadig nyde duften af hav og lyden af bølgebrus.

Henne Strand – hyggelig ferieby ved Vesterhavet

Turen til den lækre hvide sandstrand er nem at klare til fods, og på hjemturen vil I sikkert tage turen forbi det lille gule ishus for at hente dagens soft-is. Skal der købes ind, kan det også klares på hjemturen – der er kun 150 meter fra købmanden hjem til jeres feriedomicil, som gemmer sig så fint i rolige omgivelser et lille stykke bag byens hovedgade.

Henne er en rigtig strandperle. Her finder du både gode spisesteder og en række butikker med noget for enhver smag. Omgivet af smuk natur nær Blåbjerg Plantage, Fiil sø og direkte ved Vesterhavet er Henne perfekt både for strand-og naturelskeren, og for dig, der gerne vil kunne slentre ned for at nyde lidt lækkert mad på en restaurants terrasse i aftensolen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.416
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...