Sommerhus i Houvig, tæt på strand og med varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Skovdalen 3A, Houvig - Søg på husnr. J6877

Dejligt sommerhus i Houvig bygget i 2012 i gode materialer. Huset ligger tæt på strand, og har en energibesparende varmepumpe. Det er hyggeligt, smagfuldt og moderne indrettet, har et lækkert badeværelse og en hyggelig vestvendt stue, med flotte møbler.

Godt sommerhus i Houvig

Et rigtigt godt og hyggeligt sommerhus på 74 m2, der er lyse trægulve i hele huset, undtaget er badeværelset, hvor der er fliser. Der er 2 soveværelser, begge med dobbelt senge. Derudover er der en sovesofa til 2 personer placeret i husets alkove, som ligger i det nordvestlige hjørne af stuen og huset. Badeværelset er lækkert, der er en god bruseniche og der er gulvvarme. Køkkenet og stuen er sammenhængende og er placeret i husets vestlige del, hvor der er flotte vinduespartier. Der er en opvaskemaskine og en fryser på 60 L. Stuen er smagfuldt indrettet, den hyggelige brændeovn både varmer og skaber hygge, der er et fladskærms-TV og en DVD. Den energibesparende varmepumpe kan desuden bruges som Aircondition på varme dage. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler, samt gratis trådløst internet.

Skønne Houvig

Området Houvig er skønt og unikt. Sommerhus grundene er forskelligartede, nogle er kuperede, nogle ligger i skovbevoksning og nogle ligger i klitterne. Dette hus ligger tæt på et bevokset område, og grunden er delvis en plænegrund og delvis en naturgrund. Der er en dejlig terrasse mod vest, som er delvis overdækket. Der er kun 500 m til det fantastiske Vesterhav, og området Houvig er perfekt til lange traveture, ligesom Søndervig kun er ca. 3 km borte.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.210
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...