Feriehus med udestue tæt på havet og med hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon
2158
Mågedalen 17, Houvig - Søg på husnr. J6003

Et hyggeligt og velholdt feriehus beliggende i Houvig. Der er plads til 6 personer, og det er tilladt at medbringe hund. Mod syd er der en skøn udestue, som kan benyttes året rundt, og mod øst finder I en børnevenlig, lukket terrasse. Huset ligger tæt på det skønne Vesterhav.

Hyggeligt og velholdt feriehus i Houvig med en skøn udestue

Et rigtigt velholdt og hyggeligt feriehus i Houvig, perfekt til en familie med børn og hund. Møbleringen og indretningen er smagfuld og i en god kvalitet. Gulvene er rengøringsvenlige, og hele huset fremstår lyst og indbydende.

I udestuen mod syd kan I nyde den flotte udsigt hele året rundt, både til måltider eller til rolige stunder med en bog eller en iPad. Den hurtige og stabile internetforbindelse gør desuden, at I kan koble mange enheder på nettet på samme tid.

På den lukkede terrasse kan både børn og hunde få lov til at lege frit, mens I soler jer i liggestolene – og den store græsplæne rundt om huset er ideel til boldspil og leg for alle aldre.

Huset ligger ikke langt fra stranden og havet

Der er kun 400 meter til stranden og Vesterhavet, hvilket gør dette hus særdeles attraktivt for familien, som ønsker sig en aktiv ferie ved havet. Både børn, voksne og familiens hund kan få mange timer til at gå på stranden hele året rundt. Den friske luft renser både krop og sjæl og fjerner al stress og jag fra hverdagen derhjemme.

Kun få minutters kørsel fra huset ligger også den hyggelige ferieby Søndervig, der har masser af fine forretninger, restauranter og underholdningsmuligheder for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...