Hyggeligt sommerhus ved klitterne og med opvaskemaskine

3
icon
icon
icon
2168
Klægdalen 4, Houvig - Søg på husnr. J6961

Dette hyggelige sommerhus ligger tæt på klitterne og Vesterhavet. Det er løbende blevet renoveret for at kunne tilbyde gode faciliteter såsom brændeovn, opvaskemaskine, lækkert badeværelse og gode terrasser – altsammen vigtigt for en god ferie med familien.

Hyggeligt sommerhus

Hele huset har hvidmalede vægge og lofter, hvilket gør huset lyst og venligt med en meget charmerende og spændende indretning og møblering.

Huset er med rengøringsvenlige gulve og et godt køkken ideelt for en familie med mindre børn. Og på naturgrunden er der stillet gynge og sandkasse op, så børnene kan lege, mens mor og far er lige i nærheden.

Klitterne og Vesterhavet

Klitterne præger landskabet rundt omkring dette sommerhus, hvilket er meget charmerende og en af grundene til at Houvig er så populært. Vesterhavet er kun en kort gåtur fra huset, og det kan høres og duftes, når man færdes omkring huset, hvilket får en til at glemme alt om stress og jag i hverdagen. En tur til stranden og en gårtur langs vandet er altid en kæmpe oplevelse, lige meget hvordan vejret er.

Sommerhus med Opvaskemaskine

Ingen ønsker at holde ferie i et hus uden opvaskemaskine, og derfor er der også én i dette hus. Så lad opvaskemaskinen tage opvasken efter et dejligt måltid, og brug i stedet tiden med familien og en dejlig tur til stranden.

Og efter en lang tur ved vandet med hunden er det altid skønt at komme tilbage til huset og nyde varmen og hyggen fra brændeovnen.

Søndervig

er ca. 6 km fra sommerhuset, og her er gode butikker og restauranter og et pulserende liv det meste af året.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2005 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...