Feriehus med stråtag i smukt klitlandskab. Hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Klægdalen 23, Houvig - Søg på husnr. J6195

Et charmerende feriehus i et smukt klitlandskab i Houvig. Særdeles velegnet til en mindre familie, og det er tilladt at medbringe en hund. Huset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Der er en god sydvendt og helt lukket terrasse.

Feriehus med stråtag og smuk beliggenhed i klitlandskab

Skønt feriehus med praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve i stuen, som sammen med de lyse vægge og loft til kip får rummet til at virke rummeligt og hyggeligt. Der er to gode soveværelser, og på den store hems er der en enkelt soveplads. Fra både stue og terrasse er der en smuk udsigt, og fra terrassen kan du tydeligt høre bølgerne fra Vesterhavet, som ligger få minutters gang fra feriehuset.

Familien med midre børn og hund vil nyde den lukkede terrasse

Den lukkede terrasse giver både tryghed og privatliv for familien med mindre børn og en hund. Området Houvig er særdeles eftertragtet, da det smukke varierede og kuperede klitlandskab og de store grunde betyder masser af plads. Der er et stisystem til Søndervig for både motionister og cyklister. Er man golfspiller, er der en god 27-hullers-golfbane, der har åbent hele året, ca. 5 km fra huset. For lystfiskere er der både Put & Take fiskesøer i nærheden, og i slusen i Hvide Sande er der også gode chancer for at få friskfangede fisk med hjem.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 2.505
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...