Sommerhus i rolige omgivelser med udsigt over klitlandskabet

3.5
icon
icon
icon
icon
2148
Sneppedalen 2, Houvig - Søg på husnr. J0078

På Sneppedalen 2 finder I dette lyse sommerhus i skønne, rolige omgivelser. I huset er der plads til op til 6 personer, og selv det sidste familiemedlem – hunden – er velkommen i huset.

Skøn beliggenhed på klittoppen med udsigt over klitlandskabet

Sommerhuset ligger for enden af en blind vej øverst på en klittop, hvilket giver rolige omgivelser med mulighed for en dejlig afslappende ferie. Vinduerne lader masser af lys slippe ind og giver jer samtidig en smuk udsigt ud over klitlandskabet.

Den flotte sandstrand kan også hurtigt nås til fods, da den kun ligger 500 meter væk fra huset. Her kan I bruge masser af herlige timer, og børnene og hunden kan få frit løb. Skulle vejret pludselig skifte til det værre, er I også hurtigt tilbage i varmen igen, hvor afslapningen kan fortsætte.

Ved sommerhuset har I selvfølgelig også mulighed for at nyde det vejret og den friske luft. Da terrassen er overdækket kan I betragte den smukke udsigt selv på dage med halvdårligt vejr.

Hyggeligt indrettet med plads til afslapning

Sommerhuset er indrettet med kærlighed, så I føler jer rigtig godt tilpas, så snart I træder ind ad døren. Husets hjerte er spise- og stuerummet, som er åbnet op ind til køkkenet. Her kan I nyde hinandens selskab, mens dagens måltid bliver tilberedt. Efter middagen sørger opvaskemaskinen for at klare resten for jer, så I kan slappe af.

I de kolde efterårs- og vintermåneder sørger brændeovnen for ægte hygge og feriestemning, mens vinden blæser udenfor. Ydermere er der gratis internetforbindelse i huset, så I kan medbringe jeres elektronik hjemmefra.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 6.800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (65 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...