Ægte sommerhusstemning ved Vesterhavet

3
icon
icon
icon
Spættedalen 10, Houvig - Søg på husnr. J6641

I det naturskønne Houvig på Spættedalen ligger dette dejlige feriehus fra 1965. Det hyggelige træhus har en dejlig beliggende på en god og uforstyrret naturgrund. Huset har en herlig udestue og fine terrasseforhold omkring huset, hvor du altid finder en lækrog.

Sommerhusstemning ved Vesterhavet

Du behøver ikke rejse til udlandet for at slippe hverdagens stress og jag. Houvig ved Vesterhavet giver dig ægte sommerhusstemning, hvor du og familien kan slappe af og nyde naturen. Sommerhuset er lyst og dejligt indrettet med personlige detaljer, der skaber en varm og imødekommende stemning i huset. Den flotte kombination af møbler og farver harmonerer flot med den smukke natur udenfor. Husets hjerte er alrummet og udestuen, som begge har masser af vinduer, der lukker både lyset og naturen indenfor. Huset har både opvaskemaskine og gratis, trådløst internet.

Smukke naturomgivelser

Huset ligger på en dejlig ugeneret naturgrund. Rundt om huset er der marehalm og småbuske, som omkranser huset. Om sommeren er det oplagt at nyde udelivet fra terrassen. Her kan I tænde op i grillen og nyde en god middag sammen med familien. I sommerhalvåret er der kun 200 meter til nærmeste købmand med brødudsalg. Vesterhavets brusende bølger ligger bare 400 meter fra huset og langt fra huset finder i også en dejlig gårdbutik med masser af lokale delikatesser og spændende varer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...