Hyggeligt sommerhus til 6 personer – kun 300m fra stranden

3
icon
icon
icon
Vibedalen 16, Houvig - Søg på husnr. J0069

På Vibedalen i Houvig nord for Søndervig finder du dette charmerende sommerhus til 6 personer. Huset ligger i et dejligt kuperet terræn og i gåastand til Vesterhavet. Huset er derfor et godt valg for dig, der gerne vil holde ferie tæt på naturen og i et hyggeligt sommerhus. Med en opvaskemaskine til at klare oprydningen bliver der ekstra meget tid til familieudflugter.

Sommerhusferie for 6 personer ved Vesterhavet

Der er noget helt særligt ved at holde ferie i et sommerhus. Et sommerhus kan nemlig noget, som et hotel ikke kan. Det har en varme og en sjæl, der indbyder til hjemlig hygge og nærvær med familien. En Chromecast er tilsluttet fjernsynet, så I kan streame lige hvad I har lyst til under opholdet på Vibedalen 16.

Sommerhuset ligger i et fantastisk ferieområde med storslået natur omkring sig. Herfra kan I opleve naturen på tætteste hold. Området indbyder til lange gåture i hedelandskabet og langs vandet, som ligger bare 300 meter fra huset.

Hyggeligt sommerhus med hjemlig charme

Feriehuset er indrettet med en hjemlig charme og små personlige effekter. Huset har 3 gode soverum og er dermed ideel til en børnefamilie. Fra stuen har I udsigt til det flotte udeområde, som omkranser huset. Herfra har I også direkte udgang til husets terrasse, som er dejligt afskærmet. Her kan du sidde ugeneret og læse en god bog eller bare nyde stilheden omkring dig. På terrassen finder I havemøbler en parasol, liggestole og grill.

Lækre lokale råvarer og sjove aktiviteter

Houvig ligger i et flot, naturskønt område, der er kendt for sit kuperde terræn. Her finder du også en dejlig økologisk gårbutik, som tilbyder et lækkert sortiment af delikatesseprodukter og lokale råvarer. Fra Houvig har du desuden ikke langt til badebyen Søndervig med lækre spisesteder, gode butkker og mange aktiviteter for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.432
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...