Strandnært sommerhus i klitterne med skøn beliggenhed

3
icon
icon
icon

Regnspovedalen 60, Houvig

- Sommerhusnr.: J6072
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Helt for enden ad vejen på Regnspovedalen finder I dette sommerhus, som er rigtig fint udstyret med blandt andet gratis internet. Huset ligger rigtig skønt i det unikke klitlandskab i Houvig.

Behagelig og rustik atmosfære tæt på stranden

Hvad kræves der egentlig af en ægte Vesterhavs-ferie? Ét er i hvert fald helt sikkert, og det er den korte afstand til stranden. Med blot 300 meter til stranden og det mægtige Vesterhav er dette hus perfekt til en god ferie.

Huset på 83 m² råder over alt, hvad man har brug for, for at holde en dejlig ferie, og her er selvfølgelig også en gratis internetforbindelse, så I kan tage jeres computer og andet elektronik med hjemmefra. Huset har plads til op til 5 personer og har tre fine soveværelser.

Sæt jer godt til rette i sofaen eller lænestolen og betragt det smukke klitlandskab gennem vinduespartierne, eller nyd en lækker middag ved bordet. Efter aftensmaden kan I tænde op i brændeovnen og blive varmet godt igennem, eller måske se en film sammen med hele familien. Mulighederne er uendelige, og der bliver masser af tid til samvær og hygge i dette skønne sommerhus.

Blot 300 meter til stranden og klitlandskab så langt øjet rækker

Med Regnspovedalen 60 som ferieadresse slår I flere fluer med ét smæk: For det første bor I midt i den flotte natur i et roligt område mellem heden og stranden. Stranden ligger faktisk så tæt på huset, at der ikke ligger et eneste hus mellem jer og Vesterhavet.

For det andet bor I også i nærheden af Søndervig. Her kan I lave en udflugt, enten med bil, på cykel eller til fods, og opleve den livlige stemning, specielt i sommertiden.

Huset har en direkte opgang til stranden fra Regnspovedalen, og her kan I med sikkerhed slappe af i solen, flyve med drage eller tage en dukkert i havet. Helt enkelt: en rigtig god beliggenhed til ferie ved havet.

Feriehusområdet i Houvig er kendetegnet ved at strække sig gennem vidtstrakte naturgrundstykker – her har I med garanti masser af plads til at slappe af og nyde ferietiden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.708
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

5 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...