Charmerende og strandnært sommerhus med private terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon
Mågedalen 66, Houvig - Søg på husnr. J6412

I Houvigs fredelige og klitbeklædte omgivelser ligger dette charmerende træsommerhus. De rødmalede brædder udstråler ægte sommerhusferie, og indvendigt emmer huset af hygge og personlighed med dets mange små detaljer. Her får I alt, hvad feriehjertet begærer: Afslappende og venlige omgivelser, masser af privatliv, en stabil internetforbindelse og kun 350 meter til havet!

Kærlig og personlig indretning med lynhurtig internetforbindelse

Med Mågedalen 66 som ferieadresse er I garanteret en afslappende ferie langt væk fra hverdagen. Her er plads til 6 personer, og hunden er også mere end velkommen.

Huset er indrettet med kærlighed, og det vil I mærke fra første ferieøjeblik. De mange små detaljer gør omgivelserne personlige og ekstra hyggelige, og de lyse trævægge og lofter sørger for en afslappende og venlig atmosfære i opholdsrummet såvel som i de fine soveværelser.

I sofahjørnet kan I læse en god bog eller slappe af i sofaen med et glas rødvin, når dagen går på hæld, mens brændeovnen sørger for god varme og feriestemning i massevis. Den stabile og hurtige internetforbindelse giver mulighed for at streame film og serier i massevis på de medbragte computere og iPad’s.

Lækre terrasser, masser af privatliv og 350 meter til stranden

Både fra soveværelserne og opholdsstuen har I udgang til de lækre terrasser, som gemmer på flere små hyggekroge. Med en terrasse på hver side af huset kan I følge solen dagen lang, og de afskærmede omgivelser giver jer masser af privatliv til at nyde det gode vejr i ro og fred.

Her bor I midt i naturen, og på de små stier gennem det vidde klitlandskab kommer I hurtigt til den nærmeste strandopgang, som ligger kun 350 meter væk. Den kilometerlange sandstrand bliver et sikkert hit blandt alle feriegæster – både store, små og selvfølgelig hundene.

Den nærmeste købmand ligger kun 500 meter fra huset, og har I lyst til lidt mere shopping, kan I tage turen til den hyggelige ferieby Søndervig, der har et hav af hyggelige caféer, forretninger og restauranter.

Her er der dømt ægte sommerhusferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2017 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, Bordtennis, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, garage.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...