Dejligt sommerhus i naturskønt ferieområde ved Houvig

3
icon
icon
icon
Sneppedalen 20, Houvig - Søg på husnr. J0175

Dette sommerhus er for dig, som forbinder ferie med afslapning og ro. Et hus, som er smagfuldt indrettet, og hvor I selv under madlavningen kan nyde udsigten over det naturskønne ferieområde udenfor. Her er der fokus på at være sammen og genfinde den ro, som af og til kan mangle i en travl hverdag.

Dejligt charmerende feriehus til 5 personer

Det skønne feriehus på Sneppedalen 20 er smagfuldt og personligt indrettet med pæne møbler og 2 gode soverum. De synlige loftsbjælker i alrummet skaber i en god kontrast til den ellers lyse indretning i sommerhuset, og tilfører en charme såvel som en god atmosfære, som indbyder til nærvær og fællesskab.

Husets køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvor store vinduer lukker solens lys og den flotte natur ind. På kolde dage kan I nyde godt af varmen fra brændeovnen, mens I slapper af på sofaen.

Køkken og badeværelse er blevet renoveret, og huset er udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, som hjælper til at gøre ferien så ukompliceret som muligt for jer.

Hold ferie i et naturskønt ferieområde tæt på stranden

Ved huset finder I en dejlig afskærmet terrasse og et godt uderum med gynge, havemøbler og liggestole. Der hører også en grill med til huset, så I kan nyde de lune sommeraftener med en god middag på terrassen.

I kort afstand fra huset er der en spændende økologisk gårdbutik og en dejlig badestrand, med oplevelser for både store og små. Søndervig byder desuden på gode butikker, restauranter og underholdning for hele familien.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...