Feriehus med super beliggenhed i sidste klitrække

3
icon
icon
icon
Havbjergevej 11, Haurvig - Søg på husnr. D3121

På Havbjergvej i sidste klitrække ned mod vandet finder du dette hyggelige feriehus med plads til fire personer. Huset er omgivet af en stor lukket terrasse, hvoraf den ene del er overdækket. Her finder du altid en dejlig lækrog og en plads, hvor du kan nyde udsigten til det storslåede landskab.

Feriehus i sidste klitrække

Med en placering i sidste klitrække og bare 100 meter fra Vesterhavet, har dette sommerhus en helt unik beliggenhed. Huset ligger uforstyrret og danner de perfekte om en god ferie i naturen. Og har I hund, er den meget velkommen i huset.

Miniput hus med hyggelig indretning

Feriehusets køkken ligger i åben forbindelse med fællesrummet. Spisepladsen ligger i forlængelse af køkkenet og ud mod opholdsrummet, som er husets hjerte. Her kan I sidde i de bløde stuemøbler med en god bog og nyde varmen fra brændeovnen.

Gode terrasser til mange hyggelige timer

Fra stuen er der direkte udgang til husets overdækkede terrasseområde. Takket være overdækningen forlænges udesæsonen væsentligt. Overdækningen skærmer for vinden og holder samtidig også på varmen. Denne del af terrassen er derfor helt perfekt til lune sommeraftener med mad fra grillen eller lune forårsdage, hvor solen endnu står lavt på himlen. Ønsker I at gå eller cykle en tur i området, så der gode cykelstier, der løber helt fra Søndervig til Nymindegab. I kan eventuelt cykle en tur til Hvide Sande og opleve de mange aktiviteter, som byen har at byde på.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:42 / 3.300
Renoveret / Byggeår:1997 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Søger...