Skønt feriehus med dejlige terrasser tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
4488
Havbjergevej 23, Haurvig - Søg på husnr. D3809

Fantastisk dejligt feriehus med en førsteklasses beliggenhed på en naturgrund kun et stenkast fra stranden. Feriehuset er lyst og moderne indrettet, og det har bl.a. en intergreret garage og en skøn 32 m2 opvarmet havestue, hvor du kan forlænge sommeren.

Førsteklasses feriehus med sauna, spa og meget mere

Feriehuset danner de perfekte rammer om en dejlig ferie med familien, hvor I bare skal koncentrere Jer om hinanden og slappe af.

Der er et dejligt køkken med masser af skabs- og bordplads, og dermed indbyder det til hyggelig madlavning i fællesskab.

På det store badeværelse har du både en dejlig sauna og spa, hvor du rigtig kan slappe af og lade kroppen blive varmet igennem.

Og så er der også den store garage, hvor du kan lade bilen stå beskyttet under ferien, eller bruge pladsen til opbevaring. Her har du også vaskemaskine og tørretumbler.

Nyd de gode terrasser omkring feriehuset

Omkring feriehuset har du en dejlig flisebelagt terrasse, så du kan sidde ude og nyde den friske luft. Her vil du næsten altid kunne finde en plads i læ, hvor du kan beundre den smukke natur eller læse en god bog.

Terrassen er naturligvis også helt ideel til grillaftenerne. Og på de køligere dage, kan du sætte dig i den hyggelige havestue, hvor du stadig er tæt på naturen.

Skøn beliggenhed tæt på stranden

Fra feriehuset har du ikke langt ned til stranden, der er områdets største attraktion. Uanset vind og vejr indbyder den altid til gåture og leg, og her vil du straks få følelsen af frihed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:158 / 2.300
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...