Skønt sommerhus midt i smuk natur og lige ved stranden

4
icon
icon
icon
icon
Vesterledvej 88, Haurvig - Søg på husnr. D3786

Et fantastisk hyggeligt og velbeliggende sommerhus, totalt renoveret og smagfuldt og charmerende indrettet. Beliggende på en skøn naturgrund med fantastisk udsigt over hede og til klitterne, og kun et par minutters gang fra stranden.

Afslapning i skønne naturomgivelser

Med den flotteste udsigt og skønneste beliggenhed, tæt på stranden og Vesterhavet ligger dette hyggelige og moderne feriehus. Lige uden for dit vindue har du heden og klitterne, og i stuen og på den afskærmede terrasse er udsigten fantastisk.

Et sommerhus med charme og stil

Sommerhuset er totalt renoveret i en utrolig hyggelig stil, som har bevaret husets sjæl og charme. Her kan du lade batterierne op, nyde roen og den smukke udsigt over området og til klitterne. Lav en skøn middag i det flotte køkken eller slap af i den hyggelige stue, – læs en bog i krogen i den magelige lænestol, mens ilden knitrer i brændeovnen. De hvide skråvægge og de hyggelige buede vinduer er med til at give huset den helt rigtige sommerhushygge.

Stort badeværelse med infrarød sauna

Efter en lang gåtur ved stranden, kan du slappe af i den infrarøde sauna, som har god plads til 2 personer. Badeværelset er ligesom resten af huset totalt renoveret og ombygget, men også her er den helt rigtige sommerhushygge bevaret. I huset råder du over to gode soveværelser, begge indrettet med trægulve og gode boksmadrasser.

Nyd tilværelsen på terrassen

Imellem sommerhuset og den lille tilbygning har du den dejligste solgård, hvor der som regel er læ for vinden, og mod syd har du en skøn afskærmet og lidt overdækket terrasse med naturen og udsigten i fokus. Her kan du nyde de lange sommerdage i fulde drag, mens du lader batterierne op og hygger dig med famile og venner.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 1978

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...