Skønt feriehus 100 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon
2608
Havbjergevej 7, Haurvig - Søg på husnr. D3082

Et dejligt, muret feriehus med en skøn, førsteklasses beliggenhed. Huset ligger på en stor klitgrund kun 100 meter fra Vesterhavet. Indretningen i huset er personlig og hyggelig, og du vil med garanti føle dig hjemme. Huset har 2 gode soverum og plads til 4 personer.

Hold ferie i vandkants Damark, – bare 100 meter fra Vesterhavet

Det er noget helt særligt at holde ferie ved Vesterhavet. At mærke naturens kræfter på tæt hold og nyde lyden af bølgeskvulp. Med dette skønne feriehus får I en helt unik beliggenhed bare et stenkast fra Vesterhavet. Feriehuset ligger nemlig i foden af den yderste klitrække ud mod vandet og har dermed en helt unik beliggenhed.

Træk i badetøjet, og snup en frisk dukkert i de brusende bølger. Eller find surfbrættet frem, og giv den gas hen over vandet. Uanset hvad du og din familie er til, så er strandlivet velvære for krop og sjæl. Og der er altid noget at give sig til ved vandet – helt året rundt. Her kan I bygge sandslotte, samle sten eller gå lange ture og nyde den friske luft.

Dejligt feriehus med skønne inde- og uderum

Feriehuset på Havbjergevej i Haurvig er lyst og pænt indrettet med små personlige detaljer, der skaber en varm og indbydende atmosfære i huset. Det forstærkes yderligere af de skrå trælofter, der giver en fornemmelse af rum i huset. Huset har to gode soverum samt en dejlig sauna.

Det dejlige uderum har to fuldstændig ugenerede terrasser, hvorfra sommervejret kan nydes. Terrasserne er perfekte til dejlige dage i solen eller på lune sommeraftener med god mad og vin og godt selskab.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...