Sommerhus med liv og lys tæt på stranden

2.5
2888
Riskrogvej 33, Haurvig - Søg på husnr. D3820

Dette hyggelige sommerhus, der blev bygget i 1968, er i dag forvandlet til et nutidigt åndehul med højt til loftet. Sommerhuset har en virkelig skøn beliggenhed på en stor naturgrund kun et par hundrede meter fra stranden. Huset er renoveret og holdt i en lys og charmerende skandinavisk stil.

Lys og luft i Haurvig tæt på stranden

På en dejlig sommerhusvej i Haurvig ligger der en hyggelig drøm af et sommerhus. Huset forener den klassiske sommerhusstil med moderne strejf af lys og luft. Her mellem klitter og hedestrækninger er der højt til loftet og virkelig plads til at slappe af og hygge sig sammen med familien.

De fritlagte bjælker i alrummet giver karakter og en fornemmelse af rummelighed til indretningen. Det forstærkes yderligere af de lyse vægge, gulve og møbler, der skaber en let og luftig atmosfære og skaber desuden en følelse af varme og nærvær. Ved spisebordet er der en helt fantastisk udsigt til det bølgende landskab udenfor. En lille hyggelig alkove i spiseområdet er perfekt til afslapning på langs eller som en lille hule til børnene. Huset er indrettet med to soverum og plads til fire gæster.

Dejlig uderum med mange muligheder

Til sommerhuset hører en rigtig dejlig åben terrasse. Her er der både havemøbler, liggestole og grill. På varme sommerdage er terrassen perfekt til hygge sammen med venner og familie. Måske med en god middag fra grillen. Stranden og det brusende Vesterhav ligger bare 200 meter fra huset. Huset har dermed en helt fantastisk beliggenhed. Ønsker I at tage på tur, så ligger Hvide Sande kun nogle få kilometer væk. Her finder i et væld af spændende aktiviteter og gode shoppingmuligheder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 2.966
Renoveret / Byggeår:2011 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...