Skønt sommerhus med aktivitetsrum og udespa i Ho

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønderballevej 51, Ho

- Sommerhusnr.: 61082
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I have familien eller vennegruppen med på en ferie, hvor der både er mulighed for underholdning og afslapning? Så tag et kig på dette skønne sommerhus på Sønderballevej 51 i Ho, der rummer plads til op til 8 personer og 2 hunde. Det nyrenoverede (2022) sommerhus inviterer til underholdning i aktivitetsrummet med billard og bordtennis og til afslapning i udespaen på terrassen.

Lys og indbydende indretning – aktivitetsrum med billard og bordtennis

Sommerhuset på Sønderballevej 51 i Ho er blevet renoveret i 2022, og fra det øjeblik, I træder ind i feriehuset, vil I hurtigt føle jer godt tilpas i den lyse og indbydende indretning, som feriehuset rummer.

Et af højdepunkterne i sommerhuset er aktivitetsrummet, hvor I har mulighed for at tilbringe mange underholdende timer med at spille billard og bordtennis – måske I skal arrangere en aften, hvor I afholder turnering?

Sommerhusets hjerte, alrummet, udgør jeres store samlingspunkt i feriehuset, hvor I kan samles til hyggelige feriestunder med madlavning i køkkenet, sjove spil omkring bordet og gode film i tv’et. Her bliver den hyggelige feriestemning fuldendt af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden.

Når I har brugt dagens sidste energi, kan I samle ny energi i sommerhusets 4 soveværelser, der alle er indrettet med en dobbeltseng hver. Næste morgen slipper I for at stå i kø til badeværelset, da I har hele 2 badeværelser – Det ene med gulvvarme.

Afslapning i udespa under åben himmel

På feriens solrige dage skal I naturligvis være udendørs, så I kan nyde det gode vejr. Her er sommerhusets udeområde det oplagte sted at søge hen, og her er der både noget for store og små, så hele ferieflokken kan tilbringe dagene sammen.

På udeområdet venter jer en skøn, delvist overdækket terrasse, hvor I finder endnu et af sommerhusets højdepunkter, nemlig udespaen. Her kan I nyde masser af afslapning i det boblende vand under åben himmel – det er især fantastisk under aftenens stjernehimmel. Desuden har I en udebruser, I kan skylle jer under.

På terrassen har I også havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan læne jer godt tilbage i og bare slappe af i solen. Alt imens kan feriens yngste gæster lege i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem. Om aftenen kan I samle hele ferieflokken på terrassen til en lækker grillmiddag.

Oplev feriebyen Blåvand

Fra jeres sommerhus på Sønderballevej 51 i Ho er der ikke langt til den hyggelige by Blåvand, som I kan besøge i løbet af jeres ferie. I Blåvand finder I blandt andet gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og skønne spisesteder.

Desuden er der også forskellige udflugtspunkter i Blåvand, I kan besøge. Her kan I eksempelvis besøge Blåvandshuk fyr, der er Danmarks vestligste punkt, Tirpitz-museet og Blåvand Zoo.

I løbet af jeres ferie kan I også tage en tur til det fantastiske Vesterhav, der ligger 3,5 kilometer fra jeres ferieadresse. Her venter jer smukke, brede sandstrande og brusende, blå bølger, og det er værd at tage en tur dertil på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61082

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemäß dem Alter und des Preises in Ordnung. Es gibt schon einen großen Unterschied zwischen dem Altbau und dem Neubau, die neue Dämmung merkt man vor allem, wenn es draußen etwas kälter ist
Mit 4 Erwachsenen und zwei Kindern ist es völlig in Ordnung

Wenn ich Eigentümer wäre, ich würde aus den beiden kleinen Schlafzimmern 2 Einzelzimmer machen. Dann hat man etwas mehr Luft und auch ein Nachttisch passt hinein.
Unglücklich ist die Lösung aus dem Pool durch das Wohnzimmer ins Bad zu gehen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Fetienhaus ist sehr gemütlich, allerdings waren wir mit 7 Erwachsenen,das würden wir nicht mehr machen,höchstens zu viert.
Den grossen Aktivitätsraum haben wir nicht genutzt uns wäre eine grösse Couch lieber gewesen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr idyllisch gelegenes komfortabeles Ferienhaus, welches keine Wünsche offen lässt

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...