Skønt feriehus med spa, sauna, bålplads og shelter i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Toldervej 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61080
8 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Toldervej 1 i Ho venter jer dette skønne, firestjernede sommerhus, der byder indenfor til en ferie for op til 8 personer. I sommerhuset kan I nyde masser af afslapning i spa og sauna, og udendørs venter jer både terrasse, have, gyngestativ, bålplads og shelter. Fra sommerhuset kan I desuden nyde udsigten til Ho bugt.

Lys indretning med spa, sauna og udsigt til Ho bugt

Når I ankommer til sommerhuset på Toldervej 1 i Ho, vil I straks blive mødt af den lyse indretning, som feriehuset rummer. Alrummet udgør hjertet i sommerhus, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder i løbet af ferien, og herfra kan I også nyde en fantastisk udsigt til Ho bugt. I alrummet sørger brændeovnen desuden for, at feriestemningen er helt i top.

Indendørs i sommerhuset finder I flere højdepunkter. Her har I nemlig både en spa og en sauna, hvor I kan nyde ekstra meget afslapning i løbet af ferien. Om I vil nyde en afslappende stund i spaens varme, boblende vand eller i saunaens dejlige varme, så vil I helt sikkert få ladt jeres batterier helt op igen.

Det 174 kvadratmeter store sommerhus rummer 4 soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at samle ny energi. Alle 4 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. Med hele 2 badeværelser, der er udstyret med gulvvarme, undgår I kø og kolde tæer fra morgenstunden.

Stor grund med terrasse, have, shelter, bålplads og gyngestativ

På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, og her er der altså virkelig noget for alle! Fra terrassen kan I nyde solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene, mens børnene leger i haven, hvor der er et gyngestativ til dem.

Om aftenen kan I tilberede aftensmaden på sommerhusets gasgrill og efterfølgende samles omkring bålpladsen, hvor I kan riste skumfiduser. I haven har I desuden en shelter, hvor de af jer, der er friske på det, kan snuppe en overnatning.

Skønne ferieoplevelser i Blåvand

Ikke langt fra feriehuset på Toldervej 1 i Ho ligger Blåvand, hvor I har mange skønne ferieoplevelser i vente. Her kan I blandt andet besøge Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk fyr. Har I lyst, kan I bestige fyrets 170 trappetrin for at nå toppen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.

I skal selvfølgelig også en tur til Vesterhavet i løbet af jeres ferie i Ho. Fra sommerhuset har I 4 kilometer til de brede sandstrande og de blå bølger, som er et besøg værd hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61080

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ***** Wert ,es hat uns an nix gemangelt.Wir hatten viele Regentage und somit Zeit im Haus.
Eine tolle Ausstattung und ein tollen Garten mit vielen Spielmöglichkeiten für die Kinder.
Das Gebiet von Ho ist zum Spazierengehen geeignet und neben Wanderrouten und Minigolf eine tolle Ecke zum Urlaub machen.Das bummeln in Blåvand und Kerzen ziehen ist immer mit eins unsere Lieblingsbeschäftigung.
Auch an den zahlreichen Strandanschnitten lieben wir es Drachensteigen zulassen oder einfach nur Muscheln zusammen/Spazieren zu gehen.

DK
D.
sagde , Danmark

Det var et virkelig dejligt hus. Stort og velfungerende. Virkelig alt i køkkenudstyr og tilbehør. Der manglede intet 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumiges Ferienhaus in sehr guter Lage mit Blick über die Ho Bucht. Das Highlight für uns war die große Fensterfront im Wohnbereich; von dort aus haben wir abends lange über die Ho Bucht geschaut und morgens kann man von hier aus ganz tolle Sonnenaufgänge erleben.
Die Küche ist mit ausreichend Geschirr und Allem ausgestattet, was man für einen Urlaub im Ferienhaus brauchen kann.
Die Schlafzimmer sind verhältnismäßig klein. In jedem der vier Schlafzimmer befindet sich ein ausreichend großer Kleiderschrank.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:174 / 1.852
Renoveret / Byggeår:2009 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...