Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna i Ho

3
icon
icon
icon

Nørballevej 67, Ho

- Sommerhusnr.: 61016
8 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig naturgrund i Ho står dette sommerhus på Nørballevej 67 klar til en ferie for op til 8 personer. Sommerhuset byder indenfor til en hyggelig og afslappende ferie, hvor I kan komme helt ned i gear i sommerhusets spabad og sauna.

Kom helt ned i gear i spabad og sauna

Der skal naturligvis være masser af afslapning på programmet, når I holder ferie – og dét kommer der uden tvivl til at være i sommerhuset på Nørballevej 67 i Ho. På det ene af sommerhusets badeværelser venter jer nemlig et lille wellness-område, hvor afslapning er i fokus.

På badeværelset kan I sætte jer til rette i det skønne spabad, hvor I kan slappe fuldstændig af i det boblende vand. Efterfølgende kan I rykke ind i den dejlige sauna, der forkæler med masser af afslapning i varmen.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset vil I opleve en hyggelig indretning, som I straks vil føle jer hjemme i. Her er der et godt lysindfald og højt til loftet, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Alrummet vil uden tvivl blive jeres store samlingspunkt på ferien, da I her kan være sammen om blandt andet at lave mad, spille spil og se film. Brændeovnen sætter prikken over i’et for feriestemningen med sin knitren i baggrunden.

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I fordele jer på sommerhusets 4 soveværelser, der alle er indrettet med en dobbeltseng hver. Frygt ikke for kø til badeværelset eller kolde fødder fra morgenstunden – her er nemlig 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme.

Takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren skal I ikke bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde. Desuden er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for behagelige temperaturer.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Er vejret i top, skal I da ud at nyde det. Dét kan I gøre på sommerhusets terrasse, hvor havemøbler og liggestole står klar til, at I kan finde jer godt til rette på et dejligt solspot. Terrassen er delvist overdækket, så får I brug for en pause fra solen, kan I rykke ind under den overdækkede del.

Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der både står et gyngestativ og en sandkasse klar til dem. Til aften kan I samles på terrassen til en lækker middag på sommerhusets grill.

Ferieoplevelser for store og små i Ho

I Ho har I mange skønne ferieoplevelser i vente. Her er der blandt andet en masse skøn natur, som I kan tage ud at opleve. Hop på cyklen eller gå afsted ad områdets mange cykel- og vandrestier, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur. Derudover er der også feriecenteret i Ho, hvor I kan bowle, bade og meget mere!

Når I holder ferie i Ho, skal I da også en tur til Vesterhavet, der er beliggende 3,8 kilometer fra feriehuset på Nørballevej 67. Ved Vesterhavet kan I gå ture langs de brede sandstrande eller snuppe jer en dukkert i bølgen blå på de varme feriedage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61016

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit guter Ausstattung und Raumaufteilung. Die Badezimmer sind groß und haben mehr als ausreichend Ablageflächen. Der Whirlpool ist sehr schön und mit seinem 3-Knopf-Panel einfach zu bedienen.
Es gibt genug Geschirr, Besteck und Gläser. Alles funktionierte einwandfrei. Das WLAN ist auch sehr gut. Tolles Grundstück, von Aussen kaum einsichtbar. Es gibt 3 Terrassen mit Sitzmöglichkeiten, sodass man morgens, mittags und abends einen sonnigen Platz hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns wirklich sehr gut gefallen. Es hat viel Charme, ist gemütlich eingerichtet und bietet viel Platz im Inneren und auch Außen. Wer höhere Decken und Küch und Essbereich zusammen mag,liegt hier richtig.
Auch für ältere Menschen gibt es gute Sitzgelegenheiten. Die Betten waren bequem und mit den extra " Toppern" nicht zu niedrig. Die Toiletten könnten etwas höher sein, gerade für Ältere und auch größere Menschen. Damit muss man halt rechnen, wenn man nach Dänemark fährt… Wir würden wieder kommen:)

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus für 8 Leute, sehr ruhig gelegen.
Es ist wirklich alles vorhanden, 4 schöne Relaxstühle, großer Wohnraum, 2 Badezimmer, rundherum alles super zum Entspannen.
Selbst Rehe schauen täglich vorbei:)

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 2.400
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...