Moderne ferielejlighed med central beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60029
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne to etagers ferielejlighed ligger midt i Blåvands livlige bymidte og byder jer på 96 m² moderne omgivelser med en behagelig atmosfære.

Moderne indrettet med sauna og spa

Hus, by, strand og en uforglemmelig ferie ved havet – med en central beliggenhed for alle, der gerne vil være tæt på der, hvor tingene sker. Med Vandflodvej 2-Lejl 29 som ferieadresse er I kun en gåtur væk fra de mange muligheder, ferieområdet har at byde på.

Det er ikke kun beliggenheden, der taler for; den fine ferielejlighed er indrettet moderne og lyst med masser af vinduer, som slipper solens lys ind, og her er god plads til de maks 4 personer.

Ud over standardindretningen i en lækker ferielejlighed i form af hyggeligt sofaområde, sattelit-tv, DVD-afspiller, en skønt spiseområde og et veludstyret køkken, får I her lidt ekstra til at krydre ferien med.

På det ene af to badeværelser finder I nemlig en sauna og spa, hvor I kan få varmen igen efter en lang dag i den friske havluft på stranden eller i byen med shopping og cafébesøg.

Central beliggenhed kun 500 meter fra indkøb

Også disse tal siger lidt: 1200 m til stranden, 500 m til købmanden og 100 m til næste restaurant. Beliggenheden er helt i top.

Hvad med en naturoplevelse eller to til at variere dagene, der ellers går med shopping, wellness og strandbesøg? Lige i nærheden finder I masser af fascinerende natur med skov, plantager og den smukke Kallesmærsk Hede.

De mange små landsbyer i området såsom Ho, Mosevrå og Grærup er også helt sikkert et besøg eller to værd og ligger midt i den unikke natur med en rolig og landlig atmosfære.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60029

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist optimal. Netto und Tankstelle
Liegen direkt gegenüber. Es ist alles vorhanden was
gebraucht wird um einen schönen Urlaub zu haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute ortslage, Geschäfte, Restaurants sehr gut zu Fuß erreichbar. Im Haus ist alles erforderliche für den Urlaub vorhanden. Sehr sauber und mit Hygiene Siegeln beklebt so das man erkennen kann das alles antibakteriel geputzt wurde. So das man sich sicher fühlen konnte. Haben das so noch von keinem anderen Anbieter erlebt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sauber und funktional eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...