Hyggeligt træsommerhus til 4 personer med spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 85, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60050

I Blåvands Lyst står denne moderne og skandinaviske hytte og venter på jer. Her får I et sommerhus med ekstra meget mulighed for afslapning og afstressning – med brændeovn og spabad bliver der god tid til at nyde ferietiden fuldt ud!

Behageligt hus med wellnessfaktor

Det cremefarvede rækkehus står hyggeligt og indbydende i Blåvands skønne ferieomgivelser, og her er der ingen tvivl om, at I kan få nogle rigtig dejlige feriedage langt væk fra alting – uden at mangle stil og luksus.

Den smagfulde og diskrete indretning giver en harmonisk atmosfære og giver gode og hjemlige rammer, så I kan falde godt til helt fra start. I stuen finder I endda en brændeovn, som især vil sprede varme og feriestemning på de kolde dage, mens I læser en bog i sofaen foran de knitrende flammer.

Har I brug for at koble helt af, kan I hoppe en tur i spabadet og holde en dejlig wellnessaften med ro og fred til at slappe af og lade batterierne op til en ny feriedag.

Central og rolig beliggenhed kort vej fra stranden

Horns Bjerge 3-85 er i sandhed et paradis! Med den skønne beliggenhed i Blåvands Lyst har I hverken langt til byliv eller natur, og her er altså noget for alle.

Kun 200 meter væk ligger Blåvands hyggelige bymidte med et hav af restauranter, caféer og forretninger for de shoppeglade feriegæster, som helt sikkert kan få stillet lysten her. For de mindre gæster er der også masser af aktiviteter, for eksempel Blåvand Zoo og et bowlingcenter.

En hurtig gåtur fra huset finder I også den brede, hvide sandstrand, som er et “must” i løbet af ferien. Gå en lang tur langs strandkanten og betragt den smukke og unikke natur – eller tag turen op i Blåvandshuk Fyr og se de flotte omgivelser oppefra.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...