Hyggeligt træsommerhus til 4 personer med spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 85, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60050
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvandslyst står denne moderne og skandinaviske hytte og venter på jer. Her får I et sommerhus med ekstra meget mulighed for afslapning og afstressning – med brændeovn og spabad bliver der god tid til at nyde ferietiden fuldt ud! Har i en el-bil, bliver i glad for el standeren som er installeret ved huset.

Behageligt hus med wellnessfaktor

Det cremefarvede rækkehus står hyggeligt og indbydende i Blåvands skønne ferieomgivelser, og her er der ingen tvivl om, at I kan få nogle rigtig dejlige feriedage langt væk fra alting – uden at mangle stil og luksus.

Den smagfulde og diskrete indretning giver en harmonisk atmosfære og giver gode og hjemlige rammer, så I kan falde godt til helt fra start. I stuen finder I endda en brændeovn, som især vil sprede varme og feriestemning på de kolde dage, mens I læser en bog i sofaen foran de knitrende flammer.

Har I brug for at koble helt af, kan I hoppe en tur i spabadet og holde en dejlig wellnessaften med ro og fred til at slappe af og lade batterierne op til en ny feriedag.

Central og rolig beliggenhed kort vej fra stranden

Horns Bjerge 3-85 er i sandhed et paradis! Med den skønne beliggenhed i Blåvands Lyst har I hverken langt til byliv eller natur, og her er altså noget for alle.

Kun 200 meter væk ligger Blåvands hyggelige bymidte med et hav af restauranter, caféer og forretninger for de shoppeglade feriegæster, som helt sikkert kan få stillet lysten her. For de mindre gæster er der også masser af aktiviteter, som for eksempel Blåvand Zoo.

En hurtig gåtur fra huset finder I også den brede, hvide sandstrand, som er et “must” i løbet af ferien. Gå en lang tur langs strandkanten og betragt den smukke og unikke natur – eller tag turen op i Blåvandshuk Fyr og se de flotte omgivelser oppefra.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60050

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus,

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach ganz unseren Erwartungen. Die Möblierung ist stilvoll und die Ausstattung, vor allen der Küche, war absolut vollständig. Alles was wir benötigten war vorhanden. Auf der Terrasse konnten wir, dank der bequemen Liegen, die Ruhe des Ortes genießen. Weder Autolärm, noch Nachbarn wurden als störend empfunden. Die Schränke im Schlafzimmer haben eine ausreichende Größe und es waren genügend Kleiderbügel vorhanden, um unsere Kleidung gut unterzubringen. Der Schlafkomfort war sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauber, alles vorhanden wie beschrieben, besonders gut haben uns die sauberen Betten gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...