Central ferielejlighed med sauna, spabad og gulvvarme

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 30, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60030
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i hjertet af Blåvand ligger denne nordisk-moderne indrettede ferielejlighed, hvor I med op til 4 personer kan nyde en dejlig og afslappende ferie og tilmed kan nyde ferien i sauna og spabad.

Nyd de lækre omgivelser i Blåvand

Det fine træhus udstråler fra første øjekast ægte hyggelig feriestemning, og ved første indtræden vil I falde godt til i de smagfulde omgivelser, som bliver jeres hjem for ferien.

På de 96 m² finder I alt, hvad feriehjertet begærer, lige fra en stilfuld og kvalitetsbevidst indretning, som er godt udstyret både i køkken, stue og udvendigt, til ekstra goder i form af både sauna og spabad.

Det store fokus på komfort skinner igennem i alle husets rum, og også i soveværelserne er der sørget for, at I har god plads og kan brede jer godt ud. Fra det ene værelse har I endda udgang til den skønne balkon, hvor I også kan nyde solskinsdagene.

Fed beliggenhed tæt på centrum

På Vandflodvej 2, 30 har I stort set alt, hvad I kunne ønske jer, lige i nærheden: Stranden ligger 1200 meter væk, kun 200 meter til den næste købmand og med den nærmeste restaurant kun 100 meter fra hjemmet.

Her kan I altså roligt lade bilen stå og gå på opdagelse til fods. Lige i nærheden finder I masser af oplevelser for hele familien, og det flotte naturområde kan udforskes i flere timer på de små stier, mens Vesterhavet inviterer til en frisk dukkert.

I Blåvands livlige bymidte finder I et bredt udvalg af forskellige underholdningstilbud både for store og små. Forretninger, butikker, bolsjefabrikken, lysstøberiet, minigolf, zoologisk have og meget mere. Her mangler der bestemt ingenting.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60030

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, hygeliges Ferienhaus, Geschmackvoll eingerichtet, alles vorhanden, Lage direkt an der Straße ev. ein Problem in der Hochsaison, Vorsaison völlig in Ordnung.

DE
D.
sagde , Lübeck

Geflegtes Ferienhaus ,sehr gut ausgestattet,

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind mit dem Ferienhaus sehr zufrieden, hat eine tolle Ausstattung und super Größe.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...