Charmerende sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 68, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60048
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende og trendy med en skandinavisk atmosfære over sig står dette hyggelige sommerhus i Blåvand klar til jer. Her kan I bo stilfuldt, med ekstra forkælelse i form af sauna og spabad, og med en rigtig fed beliggenhed tæt på både byen og den herlige strand.

Lækre wellness-omgivelser til 6 personer

Her er der fokus på stil og komfort, og køkken, stue og spiseafdeling bliver forenet i ét, så I kan nyde samværet hele ferien. Mens nogle slapper af i sofaen foran brændeovnen eller tager et spil kort ved bordet, kan andre stå for dagens aftenmåltid og lade den lækre duft af middagen sprede sig i hele rummet, så alle munde begynder at løbe i vand.

Den hyggelige indretning bliver fuldendt af spabadet og saunaen, som giver jer ekstra meget komfort og afslapning. Efter en lang dag ude i den friske luft, eller en spadseretur langs strandkanten, findes der intet bedre, end at læne sig tilbage og få varmen igen, mens den grå hverdag bliver gemt langt væk.

Fra stuen kommer I også ud på den hyggelige terrasse, hvor I kan slappe af i havemøblerne og læse en god bog i solen med noget koldt at drikke ved siden af.

Kom hurtigt til centrum og stranden

Med Horns Bjerge 3-68 som hjem for ferien, får I alt, hvad feriehjertet begærer. Ikke kun et godt udstyret hus, men også en rigtig skøn beliggenhed hverken langt fra centrum eller stranden.

Her kan de shoppeglade få lysterne stillet i Blåvands store udvalg af forretninger, eller I kan spise en god frokost i solen på en af de mange caféer og restauranter.

Er I mere strandmennesker, ligger den brede sandstrand kun en rask gåtur væk. Tag børnene og hunden med, og lad dem få fri leg i den store sandkasse, mens I nyder omgivelserne og stilheden, der kun bliver brudt af de små bølger, der slår i vandkanten, og børnenes latter, mens de bygger sandslotte og sopper i vandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60048

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekte Lage alles was das Herz begehrt ist so nahbar.Das Haus ist eine 10 von 10

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus, in dem man sich von Anfang bis Ende wohl fühlt.
Durch die Wärmepumpe und den Kaminofen hatten wir das Haus immer schön warm und muggelig. Der geringe Energieverbrauch ( und das im Februar) hat uns positiv überrascht.
Wir kommen bestimmt wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit guter Innenausstattung.Küche sehr modern und super ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Renoveret / Byggeår:2018 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...