Idyllisk beliggende hus på stor grund med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Karl Postsvej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60067

Dette fredeligt beliggende feriehus med brændeovn og gratis internet er det perfekte valg til en stille og rolig ferie for maks 4 personer. Det rødmalede stråtagshus emmer af sommerhusferie, og den store grund er omgivet af træer, så I er sikret masser af privatliv til at holde ferie i ro og fred.

Charmerende og hyggelig atmosfære med brændeovn

Det hyggelige træsommerhus med de malede bjælker og loftet i kip sørger for en afslappende atmosfære og sætter rammerne for en helt klassisk sommerhusferie uden nogen mangler.

Især i den åbne opholdsstue, der er kombineret med spiseafdelingen, kommer I til at tilbringe masser af gode ferieøjeblikke med filmaftener foran den knitrende brændeovn og hjemmelavede feriemåltider rundt om spisebordet.

I de to soveværelser med enkeltsenge kan I få en god nats søvn, og på badeværelset er der sørget for gulvvarme, så I ikke fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen.

Bo kun 700 meter fra Blåvands Centrum

På den 2.850 kvadratmeter store grund kan I nyde feriedagene i fulde drag, og med de mange høje træer, der omgiver grunden, kan I solbade og slappe af i havemøblerne helt uforstyrret dagen lang.

Med ferieadresse på Karl Postvej 10 har I alt inden for rækkevidde: Stranden ligger kun 1000 meter væk, og Blåvands livlige centrum befinder sig kun 700 meter fra huset. Her kan I roligt lade bilen stå.

Trods den fredelige beliggenhed er der ikke langt til diverse fritidsaktiviteter, og området byder på alt lige fra zoologisk have og bunkermuseum til forretninger, restauranter og bowlingcenter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.850
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...