Strandnært feriehus med sauna, spa og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Hjelmevej 10, Grærup Strand - Søg på husnr. 52008

I en lille gryde i Grærups vidde klitlandskab ligger dette skønne feriehus godt gemt – ganske ugeneret og få hundrede meter fra havet. Her er der lagt op til en dejlig familieferie med plads til 8 personer, og det hyggelige hus er både charmerende og velindrettet med flere lækre wellness-highlights.

Indbydende feriehus med wellness og brændeovn

Feriehuset på Hjelmevej 10 er et ideelt valg til den næste familieferie. Indretningen er venlig og indbydende, og de varme træfarver skaber en god atmosfære i hele huset.

I det åbne opholdsrum er køkken og stue slået sammen, og her kan hele familien samles til lækre middage, hyggelige filmaftener ved smart tv´et og kortspil og kakao på kølige dage. Brændeovnen sørger for, at I kan holde jer dejlig varme hele året rundt.

Det ene af husets 2 badeværelser byder på lækre wellness-overraskelser. Her har I nemlig adgang til jeres egen sauna og spa, så I kan forkæle jer selv lidt ekstra, når børnene er blevet puttet, og aftenen går på hæld.

Skøn, ugeneret beliggenhed kun 350 meter fra havet

På Hjelmevej får I en rigtig dejlig beliggenhed i en lille gryde i klitterne. De høje klitter omkring jer sørger både for læ og fred, så I helt ugeneret kan sole jer på terrassen og grille i aftensolen.

Den uendelige sandstrand ligger kun 350 meter væk, og både små og store kan gå den korte tur til havet, som hele året rundt byder på imponerende naturoplevelser af alle slags – både om sommeren, hvor det blå Vesterhav funkler i solen, og i de kolde efterårs- og vintermåneder, hvor bølgerne danser i vinden.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 4.574
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...