Lækkert og lyst feriehus med herlig strandnær beliggenhed

4.5
4268
Blåbærvej 19, Grærup Strand - Søg på husnr. 52034

Midt i det smukke klitlandskab i Grærup Strand ligger denne nybyggede skønhed i sortmalet træ. Det i 2016 opførte feriehus er både lyst og lækkert indrettet, og så er det også handicapvenligt. En stor, dejlig træterrasse og en beliggenhed kun 500 meter fra stranden giver jer den komplette feriepakke!

Lys og lækker indretning med kvalitet i fokus

Det skønne feriehus bærer indvendigt stort præg af lyse farver, mange træelementer og et lækkert og moderne møblement med kvaliteten i fokus. På de 94 m² finder I god plads til 6 personer, og de høje trælofter gør huset endnu mere rummeligt.

Husets centrum er det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spiseafdeling smelter sammen i ét. De mange vinduespartier inviterer solens lys indenfor, og brændeovnen sørger for varme og ægte feriestemning året rundt.

Ikke-ryger huset råder desuden over masser af praktiske faciliteter og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og en gratis internetforbindelse bliver ferien både afslappende og helt ukompliceret.

Stor terrasse og  fantastisk afskærmet beliggenhed tæt på stranden

Fra stuen kommer I ud på den lækre træterrasse, der omgiver hele huset. Hele den 2.000 m² store grund er dejligt afskærmet af små klittoppe, og fra den åbne terrasse har I en fantastisk udsigt over det vestjyske landskab.

På Blåbærvej 19 får I en rigtig skøn beliggenhed, og ud over at være omgivet af det smukkeste klitlandskab, ligger huset også kun små 500 meter fra det brusende Vesterhav. De mange små vandre- og cykelstier gennem heden fører jer direkte til den brede sandstrand, som er en oplevelse hele året rundt.

Har I lyst til en udflugt, ligger Vejers Strand kun en køretur væk, og her er der både spændende forretninger, gode restauranter og hyggelige iscaféer. 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (109 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...