Lyst og venligt feriehus i Grærup med strandnær beliggenhed

3
icon
icon
icon

Timianvej 8, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52040
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en lyngbeklædt naturgrund i Grærup ligger dette feriehus og venter på jer. Føl jer straks velkommen i de varme og venlige omgivelser, som ikke kun rummer plads til 6 personer, men også har plads til de firbenede familiemedlemmer. Den strandnære beliggenhed kun 400 meter fra Vesterhavet gør ferien ekstra god!

Personlighed, charme og masser af feriehygge året rundt

Så snart I træder ind i det nye feriehjem, vil I blive budt varmt velkommen i de venlige og hjemlige omgivelser. Indretningen udstråler både personlighed og charme med de lyse træelementer, små detaljer og den klassiske sommerhusstil, og her vil I helt sikkert falde godt til fra første feriedag.

Husets hjerte er opholdsrummet med stue, spiseafdeling og køkken forbundet i ét, og her er der lagt op til masser af samvær og afslapning. I det hyggelige sofahjørne står brændeovnen klar til at sprede varme og feriestemning på de kolde dage, og ved baren i køkkenet kan I tage en drink over madlavningen.

De store panoramavinduer lukker naturen og lyset ind, og på de regnfulde og stormende vinterdage findes der intet hyggeligere end at samles rundt om spisebordet til en kop varm kakao, mens regnen trommer på ruden.

Bo midt i den fredfyldte natur med kun 400 meter til stranden

Ro, fred og flot natur er absolutte nøgleord her, og Timianvej 8 er den perfekte ferieadresse for jer, der gerne vil holde en ferie med de tre ting i fokus.

På de varme solskinsdage kan I rykke ud på den afskærmede træterrasse, hvor der er sørget for både havemøbler og liggestole, så hver eneste solstråle kan blive udnyttet til fulde. Den lyngbeklædte naturgrund er et smukt syn, især i sommertiden, hvor det lyngen blomstrer og maler landskabet i violette nuancer.

Her bor I kun 400 meter fra havet, og den skønne strand er et sandt paradis for naturelskerne. Tag familien og hundene med på en udflugt til det brusende Vesterhav, der byder på masser af oplevelser og aktiviteter hele året rundt.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52040

DE
D.
sagde , Deutschland

Durch die komplett geschlossene Terrasse, ist das Haus ideal für Ferien mit Hund. Auch an stürmischen Tagen findet man draußen immer ein3n schönen Platz. Das Badezimmer ist zwar klein aber völlig ok. Die Küche ist mit allem ausgestattet und das Wohnzimmer herrlich gemütlich! Uns hat das Haus gefallen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit guter Austattung. Auch wenn das Haus schon aelter ist trotzdem charmant.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in traumhafter Landschaft !
Bestens mit allem nötigen ausgestattet. Perfekt für absolute Ruhe und tolle Spaziergänge am Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.761
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...