Klassisk sommerhusferie med hund kun 500 meter fra havet

2.5
icon
icon
icon

Revlingevej 23, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52382
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige træsommerhus på Revlingevej 23 i Grærup Strand er perfekt til jer, der bare gerne vil holde en enkel og afslappende ferie langt væk fra den travle hverdag. Her står den på ægte sommerhushygge i det personligt indrettede hus med brændeovn, og med kun 500 meter til stranden, kommer I hurtigt til det brusende Vesterhav.

Ægte charme og masser af tid til samvær

Huset er indrettet til 6 personer og er perfekt til familien – køjeværelset vil falde i god jord ved de mindste feriegæster, og også det sidste familiemedlem, hunden, kan komme med.

Den klassiske sommerhusstil kombineret med flere små detaljer tilfører huset ægte charme, og her er rammerne sat for en helt enkel og afslappende feire med masser af tid til samvær. Især i det åbne opholdsrum med stue, spiseafdeling og integreret køkken er der lagt op til familietid, og her kan I samles om madlavningen, spille kort rundt om bordet eller slappe af på sofaen med en god film efter en dag i det fri.

Brændeovnen tilfører ekstra feriestemning, og de knitrende flammer varmer godt i de kolde årstider, og de praktiske faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine sørger for, at de huslige pligter hurtigt er klaret.

Dejlige naturomgivelser og kun 500 meter til havet

Feriehuset ligger på en stor naturgrund, og på den afskærmede terrasse kan I nyde det gode vejr og de smukke omgivelser dagen lang fra havemøblerne eller liggestolene. Rundt om picnicbænken kan I spise en lækker frokost i varmen, og om aftenen kan der grilles i den lune aftensol.

Med kun 500 meter til havet, er det oplagt at tage en tur til stranden, og både tobenede og firbenede venner vil elske den kilometerlange sandstrand, der året rundt byder på nye og spændende oplevelser. Også lystfiskerne vil befinde sig godt her, da huset ligger tæt på den fiskesø.

Her er der lagt op til en dejlig ferie i smukke omgivelser – med alle dem, du holder af.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52382

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches Ferienhaus ohne Ansprüche.Alles vorhanden was man benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist so versteckt zwischen den Dünen, dass man das Gefühl hat, keinen Nachbarn zu haben. Ein kleiner Haushügel gewährt einen schönen Ausblick auf die Gegend. Der Weg zum Strand ist gut zu laufen und durch die Dünen perfekt zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,ruhiges Ferienhaus am Ende einer Sackgasse. Sonnig und geschützt in den Dünen gelegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 7.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1973

Køkken:

Fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, klinker i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...