Stråtækt sommerhus med naturskøn beliggenhed og udsigt i Grærup

3
icon
icon
icon

Lyngvej 5, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52088
7 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at bo midt i den vestjyske hede, omgivet af flot natur og kort vej fra stranden? Så er dette stråtækte sommerhus i Grærup en mulig kandidat til jeres næste ferie. Det røde murstenshus er indrettet til 6 personer, og hundene kan også komme med på ferie her. Nyd udsigten fra de afskærmede terrasser – eller fra balkonen, der giver et ekstra flot panoramaudsyn til landskabet.

Charmerende atmosfære med brændeovn og balkon med udsigt

Det røde murstenshus med sit stråtækte tag inviterer til en afslappende sommerhusferie af den helt klassiske slags. Der hersker en charmerende atmosfære indenfor, som hjælpes godt på vej af de synlige loftsbjælker og den detaljerige indretning, blandt andet med brændeovn.

De 133 kvadratmeter er fordelt på to etager og er indrettet til 6 feriegæster. På første sal ligger de tre soveværelser – to med dobbeltseng og et med enkeltsenge –, og fra det ene værelse er der udgang til en balkon, hvorfra I har en fænomenal udsigt over heden.

Naturskøn beliggenhed i Grærups hede – kun 400 meter fra stranden

Ferieadressen Lyngvej 5 er mere end retvisende for sommerhusets beliggenhed. Her er I omgivet af den lyngklædte hede, og den naturskønne udsigt kan nydes fra de afskærmede terrasser, som er forbundet med flisesti.

I kommer desuden til at bo kun 400 meter fra stranden, som til enhver tid er en udflugt værd. Det brusende Vesterhav er en oplevelse, ligegyldigt hvordan vejret arter sig, og også hundene vil elske at få lov til at udforske den brede sandstrand.

Spændende udflugtsmål og seværdigheder i nærheden

Vejers Strand er den nærmeste ferieby og befinder sig mindre end 10 minutters kørsel fra sommerhuset. Her finder I både indkøbsmuligheder, små forretninger af forskellig art og hyggelige spisesteder.

En nærliggende cykeltur for familien kunne gå til Oksbøl, der byder på svømmehall og gode indkøbsmuligheder.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Grærup – både Henne Strand og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi, og diverse seværdigheder såsom bunkermuseet Tirpitz, Blåvand Minizoo og det flotte naturområde ved Filsø ligger indenfor en 15 kilometers radius.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52088

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, durchdachtes, das man sehr gerne mit Kindern buchen kann. Viel Platz zum Spielen und viele Spielgeräte für die Kinder. Eine sehr großzügige Terasse die rund ums Haus geht. Immer ein schönes überwindiges Plätzchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus über 2 Etagen, unten offenes Wohnen und Kochen, oben Schlafen. Großer Esstisch und Sofas für gemütliche Runden, stylischer Kamin. Ruhige Lage, kurzer Spaziergang durch die Dünen bis zum herrlichen Strand.

DE
D.
sagde , Bestensee

Nettes kleines Häuschen in ruhiger Lage. Zum Strand sind es wenige Gehminuten. Der große Garten mit riesiger Terrasse ist toll zum Erholen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:133 / 4.930
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, stengulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...