Appartment med 100 m til stranden og 1 hund tilladt

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50812
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca.
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lille, men fine rækkehus på den populære adresse Norvej 11 ved Vejers Strand er det perfekte sted for den lille familie – gerne medbringende en hund. Her kan I sammen med jeres børn og familiens hund få et dejligt afbræk fra hverdagen og holde en skøn ferie ved Vesterhavet. 

Fælles pool og strandnær beliggenhed

Her er der masser af highlights til den bedste tid på året – ferietiden. I bor super tæt ved stranden og i gåafstand til Vejers Strands spise- og shoppingsteder. Det, forbundet med muligheden for hver dag at hoppe i den fælles pool, er noget af det, der gør denne adresse så attraktiv.

Feriehjemmet byder på flere muligheder for en aktiv og underholdende ferie. Ikke kun med den fantastiske beliggenhed, men også med den frie entré til feriecentrets indendørs swimmingpool, som kan benyttes hele året rundt. Her kan ungerne lege sig trætte på en regnfuld dag.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Jeres feriedomicil består af 3 soverum, et bad og det klassiske åbne stue-køkken område, hvor der kan hygges med fælles madlavning, en god film, familiespil eller måske med en god bog på sofaen – evt. afløst af lidt surfen på nettet, her er naturligvis gratis internet. Et af soverummene befinder sig på 1. sal.

Afskærmet terrasse med sol og læ

Fra stuen er der udgang til den afskærmede terrasse, som er det perfekte sted, at sætte sig til rette, lægge fødderne op og bare slappe af. Efter en lang dag med masser af frisk havluft og kilometer lange traveture med hunden langs stranden er der ikke noget skønnere end at åbne op ud til terrassen, finde en plads i læ og bare at slappe af og lade dagen gå på hæld med en kop te eller en kølig drink.

Vejers Strand, en lille perle direkte ved havet

Vejers Strand er en idyllisk lille by direkte ved havet. Her er der liv i gaden det meste af året, uden at det bliver for crowded: En legeplads, et par små spisesteder, et par supermarkeder og butikker og ellers en kilometer lang sandstrand, der er delt op i en bilstrand og et bilfrit område. Fantastisk natur, med klitter, lynghede, skov og et fantastisk dyreliv, – især muligheden for at se kronhjorte – gør Vejers til det perfekte sted for hele familien, og til et sted, man gerne besøger flere gange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50812

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und zweckmäßig ausgestattet. Alles vorhanden was im Urlaub benötigt wird. Die Nähe zum Strand ist hervorragend (200m).

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist sehr sauber und modern eingerichtet…Geschirr etc reichlich vorhanden..Deko und Bilder sind sehr geschmackvoll …Würde diese Wohnung immer weiterempfehlen…

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med hyggelig indretning, behagelige senge og et køkken, der er veludstyret for en feriebolig. Vi var meget tilfredse med huset.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2015 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...