Strandnær ferielejlighed med adgang til swimmingpool

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordvej 11- 2, Vejers Strand - Søg på husnr. 50802

 

Update: grundet COVID19 holdes fælles sauna lukket frem til 31. juli 2020.

 

Denne moderne ferielejlighed på Nordvej 11-2 i Vejers Strand er det perfekte valg til en strand- og centrumsnær ferie. Den lyse lejlighed rummer plads til 6 personer, og med kun 100 meter til stranden og 200 meter til byen kan I roligt lade bilen stå. Ekstra bonus: Som en del af Vejers Feriecenter har I tilmed gratis adgang til en indendørs swimmingpool.

Badeferie året rundt i denne velindrettede ferielejlighed

Den velindrettede ferielejlighed er opdelt på to etager med opholdsstue og køkken, badeværelse og et enkelt soveværelse i stueetagen og de sidste to soveværelser ovenpå. Med plads til 6 personer kan hele familien komme med.

Lejligheden er lyst og venligt indrettet fra ende til anden, og især den åbne opholdsstue med integreret køkken indbyder straks til samvær og familiehygge i stor stil. I sofahjørnet kan I smide benene opad til en spændende film, og i køkkenet kan I sammen tilberede dagens feriemiddag.

Ligegyldigt årstid, vind og vejr – her er altid grund til at pakke badetøjet med. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig gratis adgang til en fælles indendørs swimmingpool!

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra badestranden

Den afskærmede terrasse giver gode muligheder for at nyde det gode vejr, og har I brug for lidt afveksling, har I alting inden for rækkevidde.

Tag for eksempel en tur til Vejers’ fine badestrand, som ligger kun 100 meter fra lejligheden. Gå en tur langs strandkanten, dyp fødderne i vandet på en varm sommerdag, eller hop i gummistøvlerne og se de store bølger danse i stormen i det blæsende efterårsvejr.

Ligesom stranden, ligger Vejers’ hyggelige centrum kun få minutters gang væk, og de spændende forretninger, gode spisesteder og lækre iscaféer byder på noget for enhver smag. Til glæde for de små feriegæster er der også en stor legeplads.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...