Hold badeferie hele året rundt i denne flotte feriebolig i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordvej 11- 11, Vejers Strand - Søg på husnr. 50811

På Nordvej ligger Vejers Feriecenter, og blandt de i alt 22 ferielejligheder finder I denne moderniserede perle, der rummer alt, hvad ferien har brug for. Bo i skønne og velindrettede omgivelser kun 100 meter fra havet – og som prikken over i’et, med fri adgang til en fælles swimmingpool.

Flot og moderniseret lejlighed med fri adgang til swimmingpool

Ferielejligheden i Vejers sætter rammerne for en rigtig dejlig ferie i godt selskab. Lejligheden er blevet moderniseret, og det ses tydeligt i den flotte indretning, som er både lys, moderne og ikke mindst både indbydende og imødekommende.

Feriehjemmet byder på flere muligheder for en aktiv og underholdende ferie. Ikke kun med den fantastiske beliggenhed, men også med den frie entré til feriecentrets indendørs swimmingpool, som kan benyttes hele året rundt. Her kan ungerne lege sig trætte på en regnfuld dag.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Fra den flotte stue kommer I ud på den afskærmede terrasser, hvor I har fin læ til at nyde det gode vejr. Havemøbler og grill står selvfølgelig klar, så I kan runde dagen ordentligt af med en lækker middag på grillen.

En super skøn beliggenhed tæt på strand og centrum

Den fantastiske beliggenhed byder på noget for enhver smag og feriegæst. Blot 100 meter fra ferielejligheden ligger den kilometerlange sandstrand og venter på jer, og de brusende bølger kan næsten høres fra terrassen.

Indkøbsmuligheder er der nok af i Vejers Strand, og få minutters gang væk finder I et fint udvalg af forretninger, restauranter og små caféer, som helt sikkert er et besøg værd.

Her er I garanteret en hyggelig ferie med jeres nærmeste ved den smukke vestkyst.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2013 / 2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...