Ferielejlighed med kun 100 meter til Vesterhavet og adgang til pool

3
icon
icon
icon
Nordvej 11- 10, Vejers Strand - Søg på husnr. 50810

Kun et lille stenkast fra både Vesterhavet og Vejers’ hyggelige ferieby finder I denne hyggelige ferielejlighed, der danner fine rammer om en aktiv familieferie ved vestkysten. Ud over en super central beliggenhed, har I også fri entré til Vejers Feriecenters indendørs swimmingpool – så husk badetøjet!

Husk badetøjet hele året rundt

Den lyse og hyggelige ferielejlighed deler sig på to etager og rummer plads til 5 gæster. Et super valg til den næste familieferie, og så er hunden også mere end velkommen.

I vil straks falde til i de hjemlige omgivelser, og i det åbne stue- og køkkenalrum er der ingen tvivl om, at I vil tilbringe bunkevis af hyggelige familiestunder med lækker mad, gode snakke og spændende spilaftener rundt om spisebordet.

Her er det ikke kun den gode beliggenhed, der bidrager til en aktiv ferie. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig tilmed gratis entré til en fælles indendørs swimmingpool, som deles mellem feriecentrets beboere. Så ligegyldigt om det er frostgrader eller hedt sommervejr, er der mulighed for at tage en forfriskende dukkert.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Skøn beliggenhed til en aktiv ferie

På Nordvej 11-10 får I en rigtig skøn beliggenhed kun 100 meter væk fra det brusende Vesterhav. Den fantastiske sandstrand byder på nye oplevelser hele året rundt og er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster.

Vejers Strand er en rigtig hyggeilg ferieby med små forretninger, indkøbsmuligheder og spisesteder – og efter en grillaften på den afskærmede terrasse kan I gå de 200 meter til centrum og slutte af med en lækker softice til dessert.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Trægulv i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...