Ferielejlighed med adgang til swimmingpool kun 100 m fra havet

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 23, Vejers

- Sommerhusnr.: 50823
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det populære ferieområde Vejers Strand ligger denne centrale ferielejlighed, kun 100 meter væk fra det brusende Vesterhav. Lejligheden er indrettet til 6 personer, og også hunden er velkommen her. Som en del af Vejers Feriecenter har I gratis adgang til en fælles swimmingpool. 

Badeferie året rundt i dette hyggelige feriehjem

På Nordvej 11-23 får I et småt og hyggeligt hjem for ferien. De lyse og venlige omgivelser sørger for, at I med det samme falder godt til, og det kombinerede køkken- og opholdsrum lægger op til masser af samvær og hygge.

Ikke-ryger huset rummer plads til 6 personer fordelt på to fine soveværelser med dobbeltsenge og en hems med enkeltsenge – perfekt til børnene. Der er også sørget for det praktiske med opvaskemaskine og en gratis internetforbindelse.

Lejligheden er en del af Vejers Feriecenter, og de i alt 22 lejligheder har alle adgang til en swimmingpool. Her kan I altså pakke badetøjet og holde badeferie året rundt!

Fantastisk central og strandnær beliggenhed

Fra stuen har I udgang til en afskærmet terrasse, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker feriemiddag i den lune aftensol.

Et af lejlighedens highlights er den skønne beliggenhed. Her bor I kun 100 meter fra den kilometerlange sandstrand, som byder på underholdning og afslapning for hele familien – inklusiv hunden.

Vejers Strands hyggelige bymidte ligger kun få minutters gang væk, og har I lyst til lidt afveksling, er en tur til byen det perfekte valg. Her er der flere spændende forretninger, gode restauranter og selvfølgelig, iscaféer, hvor I kan købe masser af softice.

 

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50823

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser gewähltes Ferienhaus war so,wie wir es uns wünschen. Tolle Betten, guter Schlaf ist wichtig und alles zu unserer Zufriedenheit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut eingerichtet und es war alles für 5-6 Personen zum täglichen Gebrauch da.Auch die vielen kleinen extras waren super.Kinderspielzeug Tischtennis Schläger und vieles mehr.Küche war gut eingerichtet,Geschirrspüler,Toaster,Kaffeemaschine,Wasserkocher,Töpfe und Pfanne.

Nein,wir waren sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ist ein gut eingerichtetes Haus alles da was man braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 100
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trælaminat tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...