Firestjernet feriehus med brændeovn 500 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mosevej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50126
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra stranden og det smukke Vesterhav er dette skønne feriehus beliggende på Mosevej 4 i Vejers. Det firestjernede sommerhus med brændeovn byder op til 8 personer inden for til en ferie i dejlige omgivelser. Udover at være beliggende kun 500 meter fra stranden, så er der desuden kun 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Lys og moderne indretning med brændeovn

I det firestjernede sommerhus på Mosevej 4 i Vejers, der er renoveret i 2021, vil I opleve en lys og moderne indretning, der sammen med det skønne lysindfald skaber en helt fantastisk ferieatmosfære i sommerhuset.

Det 129 kvadratmeter store sommerhus har en indretning, der er særdeles praktisk, hvis I er 2 familier på ferie sammen, da hver familie her kan få hver sin afdeling. I den ene ende af sommerhuset finder I 2 soveværelser og 1 badeværelse, og i den anden ende af sommerhuset finder I ligeledes 2 soveværelser og 1 badeværelse.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor I har åben forbindelse mellem køkken, stue og spisestue. Dermed har I rig mulighed for at nyde hinandens selskab, selvom nogle ser film i stuen, mens andre laver mad i køkkenet. Mens I tilbringer tid i alrummet, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Omkring sommerhuset flere skønne terrasser, som I kan tilbringe de solrige dage af jeres ferie på. På terrasserne står der både havemøbler og liggestole klar, som I kan finde jer godt til rette i på en plads i solens stråler. En af terrasserne er delvist overdækket, så I har også mulighed for at nyde en stund i skyggen, når I skulle få brug for det.

Mens afslapning er i højsædet for de voksne på terrasserne, kan børnene lege i sommerhusets have. Her er der både et gyngestativ og en sandkasse til dem, som de kan få glæde af i løbet af ferien.

De lune ferieaftenener skal I da selvfølgelig også nyde udendørs. Her kan I tænde op i sommerhusets grill og samle hele ferieflokken til en lækker grillmiddag på en af terrasserne.

Dejlig beliggenhed kun 500 meter fra stranden

Feriehuset på Mosevej 4 i Vejers har en dejlig beliggenhed, hvorfra I hverken har langt til indkøb eller stranden. Til stranden har I blot 500 meter, og det vil ikke tage jer lang tid at nå frem til de smukke sandstrande og brusende, blå bølger.

Desuden har I kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og I vil derfor hurtigt kunne få købt de sidste småting, I måtte stå at mangle. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50126

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön. Der Garten ist super, gerade für Kinder. Die drei Terrassen bieten für jede Wetterlage bzw. Sonnenstand die richtige Lage und sind sehr gut mit Gartenmöbeln ausgestattet. Im Haus befinden sich alle nötigen Geräte und es ist sehr liebevoll eingerichtet.
Für Kinder sind die sehr umfangreichen Legokisten und die riesige Brio Eisenbahn ein Traum. Dazu zählen natürlich auch die zahlreichen Gesellschaftsspiele. Eigenes Spielzeug mitzubringen, ist überflüssig. Dafür vielen Dank an die Vermieter. Für Kinder ist das Haus super geeignet. Sehr beeindruckend war der Anblick der Hirsche unmittelbar am Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und bequem eingerichtet. Für Kinder bestimmt ein Traum!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderbar zentral, aber doch so ruhig gelegen, dass einen die Rehe auch gerne mal zu neunt im Garten besuchen kommen. Es ist so viel Spielzeug im und um das Haus vorhanden, dass man keines selber einpacken muss. Die Aufteilung ist perfekt für Familien und auch in der Küche und in den Bädern fehlt einem nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 1.752
Renoveret / Byggeår:2021 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...