Hyggeligt sommerhus med spa og sauna i Vejers Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 14, Vejers

- Sommerhusnr.: 50074
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Vejers Strand finder I dette hyggelige sommerhus tæt på stranden, der har plads til 5 personer. Sommerhuset har flere lækre terrasser, hvor I kan nyde det gode vejr, og trænger I til at slappe af, kan I gøre det i sommerhusets spabad og sauna, der giver mulighed for total afslapning under jeres ferie.

Afslappende ferie med brændeovn, spabad og sauna

Sommerhuset på Tyttebærvej 14 har en lys og hyggelig indretning, hvor der er mange muligheder for at tilbringe tid sammen under ferien. 

Sommerhuset har et lyst og moderne køkken, hvor det er oplagt at være sammen om madlavningen. I forlængelse af køkkenet er stuen, hvor I kan se film sammen, spille spil eller blot nyde hinandens selskab. På de kølige sommeraftener kan I tænde op i brændeovnen, der nok skal sprede masser af feriestemning.

Trænger I til en god gang afslapning, er dette muligt på sommerhusets badeværelse. Her kan I nemlig forkæle jer selv med en tur i spabad og efterfølgende sauna, hvor I kan lade jeres batterier op.

Sommerhuset er indrettet med 3 soveværelser, hvoraf to af dem har en dobbeltseng og det tredje har en enkeltseng.

Nyd den friske luft og solskin på den store terrasse

Der er intet som at komme ud og nyde den friske luft, når man har ferie. I dette sommerhus kan I nyde masser af frisk luft fra både den åbne og den lukkede terrasse, der omgiver feriehuset. Her kan I slappe af på liggestole og havemøbler, mens børnene trygt leger på den lukkede del af terrassen.

Når dagen går på hæld og aftenen nærmer sig, kan I tænde op i grillen og sammen nyde et godt måltid og en hyggelig sommeraften på den skønne terrasse. Fra terrassen kan I desuden nyde udsigten over det smukke landskab i Vejers.

Skønne oplevelser ikke langt fra feriehuset

Fra sommerhuset er der ikke langt til det brusende Vesterhav. Kun 400 meter adskiller jer fra den smukke sandstrand og de blå bølger. Her kan I nyde solskinsdage på stranden, lange gåture langs vandet eller tage en dukkert i vandet, hvis I er friske.

Centrum af den charmerende ferieby, Vejers Strand, ligger kun 1,2 kilometer fra feriehuset. Her er der både indkøbsmuligheder, spisesteder, butikker og legeplads til børnene. Derudover kan I tage jer et spil minigolf og finde ud af, hvem der er den store golfstjerne i familien.
 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50074

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet und hat eine tolle Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus in toller Lage , sehr nah am Strand . Hier kann man sich einfach nur wohlfühlen und entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gut ausgestattetes, helles und freundliches Ferienhaus. Positiv sind die weitläufigen, verschließbaren Terrassen um das Haus herum.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.245
Renoveret / Byggeår:2014 / 2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...