Charmerende sommerhus i Vejers med overdækket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Mosevej 4C, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50025
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

På en grøn plet i Vejers Strand, kun 500 meter fra Vesterhavet, ligger dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Den charmerende indretning sætter rammerne for en idyllisk ferie i det vestjyske med gode faciliteter, flere terrasser og sågar eget bålsted.

Afslappende ferieatmosfære i indbydende omgivelser

På Mosevej 4C vil I straks blive budt velkomne af det indbydende indre med hvide vægge og lofter og komfortabelt interiør. Der er lagt vægt på hyggen, og de lyse farver sammen med de store vinduespartier åbner sommerhuset op og skaber en afslappende ferieatmosfære hele vejen rundt.

Husets hjerte er opholdsrummet, hvor stue, spiseafdeling og køkken er kombineret i ét fællesrum med brændeovnen som midtpunkt. Her kan hele familien samles til et hav af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, sene filmaftener på sofaen og eftermiddagskaffe på en regnfuld dag med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Der er gode praktiske faciliteter i sommerhuset. Køkkenet er udstyret med alt, hvad feriekokken har brug for, inklusiv en opvaskemaskine. Desuden er der en vaskemaskine i huset og en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Flere gode terrasser med læ og eget bålsted i haven

Det hyggelige sommerhus ligger på en 2.000 kvadratmeter stor naturgrund i smukke, grønne omgivelser. Der er både en åben, afskærmet solterrasse og en terrasse med både overdækning og afskærmning. Her kan I til hver en tid sidde i god læ for vinden og nyde vejret og naturen ganske ugeneret med en nybrygget kop kaffe eller en kold drink i varmen.

Med til huset hører en stor græsplæne, blandt andet med eget bålsted, hvor I kan samles til en omgang snobrød på en lun sommeraften. Der står selvfølgelig også en grill til rådighed, så I kan nyde en lækker feriemiddag på terrassen.

Det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk, og Vejers centrum kan hurtigt nås på gåben. Gå på opdagelse i den lille ferieby, spis en softice i solskinsvejret eller tag børnene med på den store legeplads i byen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tæppe i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...