Dejligt lille hus kun 400 m til stranden, 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Risvej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50056
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du leder efter et lille og meget hyggeligt sommerhus til din lille familie og op til 2 hunde, så er dette hus noget for dig.

Hyggeligt feriehus, gratis Internet

Dette lille hyggelige sommerhus ligger centralt afskærmet at klitter på Risvej 12 i Vejers. På i alt 68 m2 finder du alt hvad der er nødvendigt for en ferie ved havet. Den hyggelige stue og spisestue med integreret køkken er familiens mødested. Her kan alle slappe af på samme tid, tilberede mad eller kontakte vennerne. Brændeovnen sørger for den ægte feriestemning, der spreder et strejf af romantik og hyggelig atmosfære, især på køligere aftener.

Dejlig og afskærmet terrasse

Den hyggelige og afskærmede terrasse indbyder til at nyde solen eller læse en spændene bog, imens hundene ligger ved siden af dig, slapper af og nyder din opmærksomhed. Du kan tilberede lækkert grillmad som du samtidig kan nyde ude på terrassen på en skøn ferie aften.

Kun 100 meter til shopping og 400 meter til den smukke sandstrand

Den centrale placering af dit sommerhus er en fordel for dig, hvis du er glad for frisk brød hver morgen. Bageren med de lækreste specialiteter ligger nemlig kun få minutter herfra. Du finder også et lille supermarked og dejlige caféer og restauranter plus en fantastisk legeplads i det idylliske feriested Vejers.

Havet ligger også kun et stenkast væk 400 m. Daglige gåture på den brede og tilsyneladende endeløse sandstrand vil helt sikkert bidrage til din velfortjente afslapning fra hverdagen. Både børnene og hundene får ikke nok af at lege på stranden og opdage nye ting hver dag.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50056

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für die kleine unternehmungslustige Familie, oder ein Paar, super effizienter Ofen und perfekte Ruhe, die Lage ist ideal um alles per Spaziergang zu erledigen, und der Hirsch schaut auch mal vorbei…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines,nettes und gemütliches Haus.Mit kleinerTerasse. Nicht weit zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Häuschen mit allen was man braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...