Firestjernet sommerhus med sauna og brændeovn i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Kratvej 56, Vejers

- Sommerhusnr.: 50123
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kratvej 56 i Vejers står dette firestjernede sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer. I sommerhuset er der lagt op til masser af afslapning i den varme udendørssauna, hvor I kan slappe fuldstændig af.

Afslapning i saunaen

I sommerhuset på Kratvej 56 i Vejers bliver I budt velkommen inden for til en hyggelig og afslappende ferie for hele familien. Her kan I nyde en skøn ferie og komme helt ned i gear.

Afslapning er der masser af på sommerhusets badeværelse. Og udenfor har I adgang til den skønne sauna, hvor I kan sætte jer til rette i varmen og slappe helt af. Det er også skønt med en tur i saunaen efter en frisk gåtur i naturen eller en dukkert i Vesterhavet, så I kan få varmen igen.

I sommerhusets alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet, er det også muligt at slappe af. Her kan I sætte jer til rette i sofaen og se en god film i tv’et – I har desuden mulighed for at streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten. Tænder I op i brændeovnen, sørger den for at sprede dejlig varme, og samtidig er den med til at fuldende den hyggelige feriestemning.

Når I skal samle energi til jeres kommende feriedage i Vejers, kan I gøre det i sommerhusets 3 soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje er indrettet med 2 enkeltsenge.

1 kilometer til stranden og Vesterhavet

Fra sommerhuset kan I træde ud på terrassen, hvor der står både havemøbler, liggestole og en grill til rådighed for jer. Find jer en god plads i solen, sæt jer godt til rette og slap fuldstændig af. Mens der er masser af afslapning på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der står et gyngestativ klar til dem.

Når I holder ferie i Vejers, skal I selvfølgelig en tur til Vesterhavet og de smukke sandstrande. Fra jeres ferieadresse på Kratvej 56 har I kun 1 kilometer dertil, og I vil på kort tid kunne nå frem til de brede sandstrande og blå bølger.

Efter en dejlig feriedag i Vejers kan I tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde på terrassen med et godt glas vin til. Skulle I mangle nogle småting til grillmiddagen, vil I hurtigt kunne skaffe det, da I har en indkøbsmulighed kun 800 meter fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50123

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit allem, was man braucht. Herrliche Lage mit einem tollen Blick aus dem verglasten Essbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Authentisches Ferienhaus zum Ankommen und Wohlfühlen in ruhiger Lage und guter Ausstattung, uns hat es an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig und schön gelegenes Haus.
Ausstattung ok.Das Bad könnte ein bisschen größer sein. Sonst alles super .



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.485
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...